Skoči na vsebino

netKar PRO

Mitja Bonča

Recommended Posts

• Odgovori 437
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Zdravo, sm nov tuki in bi najprej use lepo pozdravu! netkar furam aktualno že ene pou leta. Prvič furam( prej sm ene 6 let igrou LFS, Rfactor, RBR sam nikol nism tekmovou) na dirkah v all round ser

Se čist strinjam, da ni zaželjen, najlažje je pa stezo dol potegnit pa konvert narediti, nobenega pa ne vpraša kolk ur je vložil ko je izdeloval stezo. In da si pol še upa svojo stran naredit

lol če je pa ta špil realističen potem sem jst dolenjski superman Pa da sploh ne govorim o grafiki, zvoku pa še čemu....

Probal zelo malo.online cresha skoraj vsem..beta pač.. [buzara] ,mogoče jutri že fix

mali problemi tudi z nastavitvami grafične :wink:

....................

Gorska cesta Trento-Bondone fantastična-vredna samo ona 15€ [champ]

mojih prvih 1000 metrov--video

ps..za hip probal tudi vintage.... :oops:

ps1...nimam časa za pisat [krniki]

[ok]

Res super za vozit!

Upam,da čim prej popravijo krešanje pc-jev online.Dotiki so dost bolj "NORMALNI".Je še nekaj bugov sem ter tja,sam ta 1.3 beta verzija me je zelo pozitivno presenetila!!! [ok]

Začasna rešitev za crash.

Desen klik na ikono nkpro na namizju-lastnosti-združljivost-windows server 2003.

Niti enkrat me ni več vrglo vn iz serverjev.

Vintage je zabavna za pop....

mogoče za otenek lažja za vozit kot v gtlegends(Shelby Daytona Coupe)

Osella je pa prlepjena na asvalt,občutni isto super.

Vožnja po dežje je odlična.

Kontakti so boljši,a še zmeraj obupni,posebej v rit ,,še posebej na štartu.30 na uro koga dotakneš od odzadaj,je kot bi prletu 250 na uro v njega...ehhhhh

Online dirke včeraj so ble pa res zabavne kot že dolgo ne!!!!!!!!

Cesta trento-bondone je pa top.best lap z osello se je je že pričelo online!!jst mam zdaj 10.35.000...,eden ,ki je že vozil staro različico ,pa ima že 10.03 0000-uhh

SAM 15€ JE RES SMEŠNA CENA!!!!!!!!!!!!(niso normalni) :oops:

Me moti pri igri (in verjetno še veliko ljudi), da se ne da normalno online igrat zarad tega cudnega zaletavanja... Če bi to porihtal, bi stvar dobro stekla in bi blo kar nekej folka za tole vozit, tko je pa po vsaki verziji en teden hype, pol pa spet vse prazno...

[smoke] Ehhh,sam so kr izboljšali kontakte od prej,vaaj tisga k zadeneš ne odpihne na konc zaslona :roll: .Je pa še zmeraj dobro bit kakih pol metra proč od drugih za vsak slučaj :D

[it]

Nč.meni danes kreša online in počasi nervoza prihaja na dan [iz]

Raje počakam na fix :x

A ima kdo progo Nurburgring, pa mu ne dela? Mene skozi meče ven.

Drugače pa Vintage seka. Čeprav je bil Ferrari 250 GTO in netKar Namie še boljš za vozit - dosti težje si ga obvladal.

meni dela

..................

osella Trento-Bondone

video