Skoči na vsebino

netKar PRO

Mitja Bonča

Recommended Posts

• Odgovori 437
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Zdravo, sm nov tuki in bi najprej use lepo pozdravu! netkar furam aktualno že ene pou leta. Prvič furam( prej sm ene 6 let igrou LFS, Rfactor, RBR sam nikol nism tekmovou) na dirkah v all round ser

Se čist strinjam, da ni zaželjen, najlažje je pa stezo dol potegnit pa konvert narediti, nobenega pa ne vpraša kolk ur je vložil ko je izdeloval stezo. In da si pol še upa svojo stran naredit

lol če je pa ta špil realističen potem sem jst dolenjski superman Pa da sploh ne govorim o grafiki, zvoku pa še čemu....

Jp..Včeraj kupil licenco in so formule s krilci prav lahke za vozit...

Mal težje rata, ko vidiš, kolko zaostajaš za dobrimi časi in moraš več reskirat.....

Maš pa na formuli ks2 milijon reči za štelat.

Vse super o igri le nekaj me je povsem zatežilo!

Pogled iz kabine lahko spremeniš f2 in lahko voziš tako in kar vem,se pri časih na krog to tudi pozna, oziroma lažje je vse skupaj!!!!!!!!!Žal!!!

In kdor hosta online,nima opcije,da bi dal na ...obvezen interni pogled......,kot ostale sim dirkačine!!

Zdaj sem na uradnem ita.forumu zasitnaril.Da vidmo,kaj mi bojo odgovorili... [smoke]

Pa so kakšne lige v tem špilu? Kolko dnarja pride licenca? (vem da bi lahko pogooglal sam se mi ne da :P )

20 eurov in to je to

Lige so samo online,offline voziš sam.Madžari zo zastonj izumli to,točkovanje v stilu iracinga--- na njihovih serverjih(beta ).Zelo super idea...

Aha.. a prou tko da bi en proti drugmu dirkal pa ni? Recimo tako kot imamo tukaj na SloRacingu nekaj prvenstev? Ker samo na čas vozit mi je rahlo "bedno".

Ne ne.Le offline nimaš nasprotnikov.online je normalen.Saj v demu lahko greš online s formulco...(ce je ob tej uri kakšen server s to mašinco).

Jst sem cel večer prezivel na tej stvari. nk wordl

Eno tekmo sm zmagal s 1600 in sem imel safetly rating 2.56

Nato sem na naslednji tekmi(session) z f2000 se zavrtel,sem nekaj hotu popravit kr na cesti in se je eden zaletel vame...moja krivda...!

Končal dirko in takoj minus.017 točk....2.39..in rabil štiri prove(qualifikacije al pa dirke), da sem pršu na 2.48...Vsak grd izlet s ceste al vrtenje se kaznuje --deluje na rumeno zastavo ,ki jo ti povzročiš.....(mislim da je to odvzem 0.02ratinga..Za vsak trk je pa kazen višja.)Plusi pa padajo ob hitri vožnji in dobrem mestu.......

Midva z Vitom sva vozila na demo serverju, ki sem ga jaz postavil. Nič takega ni, samo izbereš avto in progo, daš ime serverja in geslo, pa je to to - kot v vsaki drugi igri :)

Saj online je ok, problem so kontakti. Če se dotakneš koga, je skoraj konec dirke za oba :)

Jaz sem takoj za, da se dobimo na kakem demo serverju pa se udarimo :)

Btw, testiral sem spa, brands hatch in laguno seco (dodatne proge). Zadeva se super obnese, edino laguna seca je zelo težka... hudo zlizan asfalt :D

A si kupu že igro? [dance]

Poberte si dol mugello,ga zelo hvalijo.So ga naredili iz nule in je velik kr 100mb,ma saj tudi druge piste so kr dobre. [it],

Če boste demo uporabili za server,dela samo prato online.Crema zaj... z boxi [fbi] in ni uparabna za več ljudi. [iz]