Skoči na vsebino

netKar PRO

Mitja Bonča

Recommended Posts

Nekaj časa nazaj sem naredil ta video,u pomoč enim italianom. Je setup za 1.1 verzijo, pa preko videa je nerodno štelat( je gor tudi logitech profiler)

nov setup---pejdi dol do mojga imena

(nkpro 1.2 version Formula1600 prato Full GP Simon Batina) in klikni na zeleno pušcico

• Odgovori 437
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Zdravo, sm nov tuki in bi najprej use lepo pozdravu! netkar furam aktualno že ene pou leta. Prvič furam( prej sm ene 6 let igrou LFS, Rfactor, RBR sam nikol nism tekmovou) na dirkah v all round ser

Se čist strinjam, da ni zaželjen, najlažje je pa stezo dol potegnit pa konvert narediti, nobenega pa ne vpraša kolk ur je vložil ko je izdeloval stezo. In da si pol še upa svojo stran naredit

lol če je pa ta špil realističen potem sem jst dolenjski superman Pa da sploh ne govorim o grafiki, zvoku pa še čemu....

pred novim letom so obljubljali, da je rok izdaje do konec tega tedna.... [dance]

mal jih zaj......program za simuliranje dežnih razmer [guns]

ma ja sej se splača raje kupit igro [it] ,kot pa v demotu "se maltrat" [Jaoo] s to smotano formulco [wub]

Ja jest sm probal tisto formulco pa mi je bila kar všeč. A je veliko online dirk? A če bi na sloracingu to nabavli bi imeli kakšno prvenstvo? Zdaj z dežnimi razmerami, bi znalo biti zanimivo. Seveda mislim, na prvenstvo s kakšnimi open wheelerji. Dež je itak že pri wtccju :D

ma ja..nekaj prvenstev je......zgleda ,da ko so letos odprli program za izdelavo prog,se zanimanje za netkar kar zelo povečalo..in stem tudi stimulacija programerjev,da vložijo več truda za nadaljni razvoj.....

v dveh mesecih je prišlo vn kr nekaj gp prog(mugello,bahrain,monza,spa2010,brand hatch,barcelona2010),tako da........

kar se tiče online-a,je kr izrazita sim ..in ne omogoča nobenega dotika ..kar je s hitrimi formulami kar težka zadeva..tako da ,za zdaj so bolj zaželjena prvenstva ,kjer se dodobra spoznaš z dirkačino,progo in pa stilom tvojih sotekmovalcev....,je pa nekaj kritik glede netkode....(sam ko sm jst igral online (kr dost),in smo imeli vsi dobro zvezo,ni blo nobenih problemov)

bi blo dobro da bi kdo od vas iskušenih,k ima igro ,malo bolj izraziro testiral online

Jaz sicer nimam nobenega časa, bi pa rad mal sprobal, ker se mi je v osnovi zdela kar dobra igra. Nisem pa tut nek fan openwheelerjev, tko da bolj čakam na Chevy Cobro :)

V igri imam točno take nastavitve FFB kot ti pa ne čutim nobenega FFB. Če dam pa pri srednjem na 0.5% al 5% (nvem točn zdle) mi pa volan takoj začne trzat...

Edino v profilerju imam tam, kjer imaš ti na 6%, jaz na 0%. Tko da bom še to stestiral pa da vidim. Žal me pa do vikenda ni nič doma :(

Jaz sicer nimam nobenega časa, bi pa rad mal sprobal, ker se mi je v osnovi zdela kar dobra igra. Nisem pa tut nek fan openwheelerjev, tko da bolj čakam na Chevy Cobro :)

V igri imam točno take nastavitve FFB kot ti pa ne čutim nobenega FFB. Če dam pa pri srednjem na 0.5% al 5% (nvem točn zdle) mi pa volan takoj začne trzat...

Edino v profilerju imam tam, kjer imaš ti na 6%, jaz na 0%. Tko da bom še to stestiral pa da vidim. Žal me pa do vikenda ni nič doma :(

Prej sem si vzel čas da odpravim ta problem... po skoraj eni uri sem že mislil, da mi je uspelo ugotovit kaj je narobe, pa ni to to. Kakorkoli, kar naenkrat zdaj dela.

Naredil sem pa sledeče:

Sledil sem screenu iz prejšnje objave, stopinje sem nastavil na 900° (samo tako se mi volan obrača realno) in po dostikratnem nastavljanju volana v igri pod setup dal simple gear na off. Potem sem šel testirat in je bilo kar naenkrat ok. Probam nazaj vklopit in je še vedno ok, tako da ne vem kaj je bilo narobe...

Nimam pojma kaj sem naredil, dela pa :D

Svetujem dosti klikanja po meniju v boksih :lol:

ja 900 je pravilno ,ker standarni setup se ravna po 900 stopinjah..(pa vsak avto posebej ma potem svoje stopinje obračanja)večino ljudi prišlo gor prvič probat s 250... 300 [opa] (tudi sam [iz] ) in je avto bil preveč živahen in neobvladjiv...je pa v setup(menu igre)še steer ratio za višat in nižat

je pa res čudno to s ffb-em [guns] ,sam da sedaj dela :roll: