Matic 7 Napisano April 7, 2010 Share Napisano April 7, 2010 baje so tudi en editor za izdelavo prog obljubili Citiraj Link to post
JeZn 120 Napisano April 7, 2010 Share Napisano April 7, 2010 Po dolgem čakanju je končno na voljo nova različica 1.1, dokončna in popolna verzija Casillovega netKarja PRO. Novosti ki jih vsebuje ta nova verzija so številne in zelo pomembne, začenjši z vrnitvijo umazanega vizirja, enostaven sistem za avtomatsko posodobitev programske opreme, nova formula za izračun sile povratne informacije kolesa, izboljšava trkov pri online verziji, izboljšave seznamov strežnikov in še veliko več (poleg seveda običajnih popravkov). Prisoten je tudi zelo pričakovan Track Editor za proge! Pojdite na ta naslov za prenos simulatorja. Citiraj Link to post
mAxL 1 106 Napisano November 5, 2010 Share Napisano November 5, 2010 Tudi netKar gre po stopinjah rFactorja 2...v novi verziji bodo namreč tudi dežne razmere. Citiraj Link to post
Sporiš Miha 17 Napisano November 7, 2010 Share Napisano November 7, 2010 Jast bi vprašal kje se da downlowdat igro netkar PRO. Citiraj Link to post
Robert_S 102 Napisano November 7, 2010 Share Napisano November 7, 2010 Mene pa zanima kako ti je uspelo najdit slo-racing stran, se registrirat in nato še najdt forum, ter napisat vprašanje Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano November 8, 2010 Share Napisano November 8, 2010 NetKar PRO najdeš tukaj. Citiraj Link to post
Ale 472 Napisano November 9, 2010 Share Napisano November 9, 2010 Matjaž, po moje je on mislu zastonj verzijo. Citiraj Link to post
baty 484 Napisano January 4, 2011 Share Napisano January 4, 2011 zdravo.....skoraj nov tukaj...vsakotolk sem pokukal tle gor meni je ta dirkačina kar prevzela--(ffb) --fenomenalen.... .po prvem mesecu lovljenja s to mašinco formula 1600(imam le netkar demo),jo zdaj po 3 mesecih kar solidno obvladam,te dni prihaja 1.3 verzija s končno ...pokritima....automobiloma je kaj slovenskih navdušencev da bi se v bodoče dobili za kakšen online večer?( žal jst mam zelo šfoh net ,da bi kaj odpiral) netkar pro demo nudi tudi online ......le da na ta online dirke prihajajo večinoma neiskušeni z 0 km,in je zelo tezko spoh prevoziti do prvega ovinka tisti malj bolj izkušeni se dobivamo v nočnih urah( online zadeva je kr občutlija tema te dirkačine... je treba bit zelo fair dirkač,ker dotik autov se hitro tragično konča...(že tako se te formulce hitro zlomijo,pa še programerjem ni uspelo dokončno popravit nerazumjivo gibanje(odbijanje) autov po trčenju!! tukaj dam dva moja videa prvi je bolj fun dirka Povezava! drugi pa je po 2 krogu le adrenalin tekel po žilah Povezava! lp simon Citiraj Link to post
mAxL 1 106 Napisano January 4, 2011 Share Napisano January 4, 2011 netKar PRO (online dirkanje) se na SloRacing ni kaj veliko masovno prijel. Bi težko zapolnili štartno vrsto Citiraj Link to post
baty 484 Napisano January 4, 2011 Share Napisano January 4, 2011 ja sej do zdaj online dirkanje je blo kr problematično že za demo ti dajo najtežje obvladljiv avto in te takoj pustijo da greš probat online......iz dežja pod kap hehe...... pa še net koda jih malo zaj............ začetni online fun faktor ,k bi moral pritegent dirkača do online dirkanja, je res slabo narejen/ promoviran...... sam ko se navadiš na mašinco in pa na stil vožnje ki ga majo kolegi,te pa pošteno prevzame počakmo na 1.3 verzijo,da vidmo kakšni užitki(online) bodo s Shelby Daytona Coupe in pa dežnimi razmerami...in boljšim netcodo ceste pa se kar lepo množijo,žal za nekatere je treba met original gt legents in pa gtr2 Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano January 4, 2011 Share Napisano January 4, 2011 Hmm ne vem... jaz sem ga že nekaj časa nazaj probal pa mi nekak ne paše na kožo Citiraj Link to post
mAxL 1 106 Napisano January 4, 2011 Share Napisano January 4, 2011 Demo ali celo verzijo? Ker tista formulca ki je v demotu je res polom Sicer pa mislim da bo mogoče dobiti novo verzijo za smešnih 15€. Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano January 4, 2011 Share Napisano January 4, 2011 Huff... točno ne vem kdaj.. takrat ko so dali Abartha 500 not.. zdej kolk časa je to nazaj pa nebi vedel Citiraj Link to post
baty 484 Napisano January 4, 2011 Share Napisano January 4, 2011 Demo ali celo verzijo? Ker tista formulca ki je v demotu je res polom Sicer pa mislim da bo mogoče dobiti novo verzijo za smešnih 15€. Jap, kdor ma pa že licenco, ne plača nič Če kdo proba demo, lahko proba moj setup,(nkpro 1.2 version),(malčk pomaga začetnikom), sam rabiš res nekaj časa za se navadit na formulco ...ne znižuj marce v ovinku( te obrne) ...ne zaviraj močno v ovinku(te obrne) Ma jst itak čakam samo na Shelby Daytona Coupe Ker bom le to vozil Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano January 5, 2011 Share Napisano January 5, 2011 Kakšne imate kaj nastavitve za volan? Imam G25 in imam obupen FFB in obnašanje volana nasploh. Citiraj Link to post
Recommended Posts