Mitja Bonča 583 Napisano September 19, 2009 Avtor Share Napisano September 19, 2009 Če kdo hoče ligaško tekmovanje, sedaj ima šanso. http://sites.google.com/site/radiatorchampionship/ Jaz sem se že prijavil. Postopek prijave: Na gpcos se je treba registrirati (vmesnik je isti kot ga ima sloracing.com), potem se lahko pridruži že obstoječi ekipi ali pa naredi svojo (v moštvu je lahko tudi en sam voznik, glede tega ne težijo). Prva dirka je že bila in sem jo tudi sam zamudil, druga je pa 23.9. Vozi se ob sredah! Dajmo zdej slovenceljni, sedaj je ura! Če kdo želi se lahko pridruži tudi moji ekipi Shark Racing Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano September 20, 2009 Avtor Share Napisano September 20, 2009 Kaj ni nobenega zainteresiranca več? hmm, čudno, pred nekaj dneni vas je bilo kar nekaj za ligaške dirke... Uglavnem, če je še kdo, naj se javi TUKAJ. Sedaj sva v moštvu že 2 člana in kdor hoče priti v ekipo Shark Racing bo dobil svoj skin. Samo št. dirkalnika naj sporoči. Citiraj Link to post
Sawyer 0 Napisano September 20, 2009 Share Napisano September 20, 2009 avti mi niso zanimivi. Samo f2000 pa trget bi vozo. Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano September 22, 2009 Share Napisano September 22, 2009 Za vas NKpro-jerje mal spremljite tale post : http://www.nasasimracing.com/homepage/s ... posts/2907 Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano September 30, 2009 Avtor Share Napisano September 30, 2009 Če koga zanima ENA DIRKA! 10 oktobra bo Steen Staehr spominska dirka (en nizozemec, ki je vozil netKar in je letos umrl, star 50 let). Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano October 1, 2009 Avtor Share Napisano October 1, 2009 Če koga zanima, na voljo sta dve progi, čeprav niti nista nevem kako "uštimani". Rijeka in A1 Ring - tukaj. Citiraj Link to post
play 502 Napisano October 2, 2009 Share Napisano October 2, 2009 uuu GROBNIK?? noro, morm probat! Citiraj Link to post
obes 0 Napisano October 3, 2009 Share Napisano October 3, 2009 No res da so proge narejene slabše ma vseeno je lepo malo vozit po drugih progah! Mitja a bi lahko naštimal še Brands hatch in dijon pa zandvort, ker meni jih ne uspe dobit :? Citiraj Link to post
Sawyer 0 Napisano October 3, 2009 Share Napisano October 3, 2009 Čudno da Netkar in LFS nimata nikakeršne presence na R2P. Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano October 3, 2009 Avtor Share Napisano October 3, 2009 Čudno da Netkar in LFS nimata nikakeršne presence na R2P. Kakor sem jaz slišal danes (no včeraj) ima netKar nekaj na R2P. Sam nisem še pregledal kako stvari stojijo, ampak včeraj, ko smo bili v Logatcu na kartingu mi je eden omenil nekaj glede tega da je netKar že na R2P. Sedaj pa ne vem točno - bom pa danes zjutraj preveril. obes: proge dobiš Citiraj Link to post
Sawyer 0 Napisano October 3, 2009 Share Napisano October 3, 2009 No sej ma, samo 1600ko kere nebom vozo. Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano October 3, 2009 Avtor Share Napisano October 3, 2009 Brands Hatch in Zandvoort se dobi na moji strani (Knjižnica/Prenos datotek). Dijon pa naslednji teden. Uživajte. Citiraj Link to post
obes 0 Napisano October 4, 2009 Share Napisano October 4, 2009 Hvala Mitja! Kaj pa pass. za odzipati :?: :?: Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano October 4, 2009 Avtor Share Napisano October 4, 2009 OBVESTILO: Če bo še kdo downloadal proge iz moje strani, naj se registrira, in počaka, da ga jaz nato dav v register, da lahko sploh vidi proge za dolpoteg. Ok? Ena varovalka, da ne bodo morali drugi vlečt dol in mene obtožiti da jih dajem okoli, čeprav jih nebi smel. Dodano: Kdor se registrira, in želi imeti proge, naj mi na mojem forumu pusti zs. Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano October 5, 2009 Avtor Share Napisano October 5, 2009 Zanima me koliko je vas ki ima ta špil? Zato, da bi se zmenili za kakšno uradno dirko, kaj menite? btw, maxl, ti je uspelo zagnati Brands Hatch? In občutki? Citiraj Link to post
Recommended Posts