Mouly 2 Napisano September 14, 2009 Share Napisano September 14, 2009 Jst mam en problem. Ko hočem igrat online mi zloada igro, pol pa piše connecting, pol mi pa napiše server is not responding, pa spodej napiše da naj grem vn pa še enkrat probam. Sm že večkrat probov, in na drugmu serverju tud pa je skos isto! Mogoče kdo ve kaj bi blo lahko narobe? Citiraj Link to post
Mihalj 1 Napisano September 14, 2009 Share Napisano September 14, 2009 Mouly si instaliral nkp 1.1 beta2 update? http://www.virtualr.net/netkar-pro-11-b ... -released/ Citiraj Link to post
Mouly 2 Napisano September 14, 2009 Share Napisano September 14, 2009 Ok, sm zrihtou! Nism mu updata instaliranga. Hvala za pomoč! Citiraj Link to post
Mouly 2 Napisano September 16, 2009 Share Napisano September 16, 2009 No zdej ko nas je že ene par kupilo licenco za netKar PRO, bi se lahko zmenil pa kdaj kakšno dirko odpelal! Če je kdo za! Aja, pa je v prihodnosti možno tud kakšno prvenstvo? Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano September 16, 2009 Avtor Share Napisano September 16, 2009 Aja, pa je v prihodnosti možno tud kakšno prvenstvo? Lahko se zmenimo ja. Maxl, dej povej ti si šefe. F2000-ke bi bile kar uredu. Če kdo ne zna delati nastavitev, lahko tudi mene vpraša (mu jih bom dal), oziroma jih bo lahko snel z moje spletne strani. Če bi rabili proge, samo meni povejte. Jih imam vse. Samo nekaj glede prog: Ne okoli govoriti, da sem/bom jih dal vam na razpolago, ker jih je še večina v "beta" verziji in zato niso za javnost. To mora ostati v slo-racing.com skupnosti. Drugače jih ne dam, ok? To pa zaradi tega, da ne bodo potem mene lovili (oz. drugih prog ne bom dobil več). Kar je pa za vse nas slabo. Proge, ki so sedaj na voljo: Pomoje lahko imamo kar lepo prvenstvo, prog je zadosti. Kaj menite? Citiraj Link to post
Sawyer 0 Napisano September 16, 2009 Share Napisano September 16, 2009 In kak misliš to skrivat če bodo vidne na serveru? Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano September 16, 2009 Share Napisano September 16, 2009 Matr... tole bo treba kupt vidm. Kdaj nej bi se prvenstvo začel... ker več kot dva naenkat se mi ne da furat... Morda bi blo fajn met dirke na vsako nezapolnjeno WTCC nedeljo? Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano September 16, 2009 Avtor Share Napisano September 16, 2009 In kak misliš to skrivat če bodo vidne na serveru? hmm, dobro vprašanje,... ni mogoče. Ma ko jih jebe. Sej ne bo nobeden vedu, če bo server pod geslom, itak ne bo nobeden mogu notri, in zato se ne bo vedlo kdo ima server. Pek, dej kup si ta špil, se resnično splača. Fizika res seka, online dirke pa tudi. Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano September 16, 2009 Avtor Share Napisano September 16, 2009 Kdor ima že netKar PRO, povejte katere proge vse imate že? Citiraj Link to post
Ale 472 Napisano September 16, 2009 Share Napisano September 16, 2009 Jaz mam zaenkrat originalne proge. Sem dodal tut Donington (al kera je že bla..) pa mi ne dela. Sem naredu tako kot si napisal sam...ne dela. Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano September 16, 2009 Avtor Share Napisano September 16, 2009 Kako ti ne dela? Ti kaj napiše ali kaj? Sej itak nimaš kaj dosti za čarati. Nekaj pa le je: če inštaliraš progo ti naredi prvo mapo "tracks", šele nato mapo "doningtonpark". Bodi pozoren da nimaš ti tako: c:nkptrackstracksdoningtonpark! TO JE NAROBE! Mora biti: C:nkptracksdoningtonpark Drugega pa res ne vem kaj bi lahko bilo narobe. Če dela meni, mora tudi tebi. Poglej to. Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano September 16, 2009 Avtor Share Napisano September 16, 2009 btw, sem pripravil mojo spletno stran, da bom imel gor proge za dolpoteg. Seveda, se boste prej morali registrirati, tako da ne bo za vsakega. Potem vas morem pa še jaz utakniti v eno skupinco Citiraj Link to post
Mouly 2 Napisano September 16, 2009 Share Napisano September 16, 2009 Jst mam: Donington, Snetterton, Adelaide, Laguna seca (samo mi ne dela, najbrš je nisem prov skoperov), Monaco, Montreal, Spa pa Last place lake (ki mi pa ni všeč) + originalne, ki so zraven igre! Enkrat sem v Lobby-ju vidu, da so eni vozil Abarthe po A1 ringu, vsaj pisalo je A1 ring! se da tud to kje dobit? Citiraj Link to post
Ale 472 Napisano September 17, 2009 Share Napisano September 17, 2009 Hvala Mitja! Bom danes mal pogledal, kaj bi blo lahko narobe in v nasednjih dneh poročal. Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano September 17, 2009 Avtor Share Napisano September 17, 2009 Enkrat sem v Lobby-ju vidu, da so eni vozil Abarthe po A1 ringu, vsaj pisalo je A1 ring! se da tud to kje dobit? Da bi jaz vedu ne. Sploh prvič slišim, da obstaja A1 Ring za netKar. Sploh pa ni ne vem kaj proga. Citiraj Link to post
Recommended Posts