Mouly 2 Napisano September 11, 2009 Share Napisano September 11, 2009 Naj bi bil na tem linku tud Donington? Citiraj Link to post
obes 0 Napisano September 11, 2009 Share Napisano September 11, 2009 izgleda da so ga umaknili... Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano September 11, 2009 Avtor Share Napisano September 11, 2009 To je prav da ko spustiš da se poravna... Vem ampak to je pa tud vse! Pr rFactorju še ko robnik povozš zavibrira volan, pa ko ti avto oversteera tud na volanu čutš, pr netKar PRO pa ni nobenga občutka na volanu, zato tud mene zanima kje FF naštimam! Kaj pa govoriš neumnosti? To je čista laž. Če ne verjameš, pridi k meni in boš videl kako dela FF na starem Momotu (rdečem). Glede proge pa počakajte... ker sem tako dober in jo imam na hdd-ju, jo bom dal na mojo spletno stran. Tam so jo sneli dol, zakaj, ne vem. Samo malo, sporočim ko bo gor, ok? Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano September 11, 2009 Avtor Share Napisano September 11, 2009 Evo, proga Donington vam je na voljo! TUKAJ Citiraj Link to post
mAxL 1 106 Napisano September 11, 2009 Share Napisano September 11, 2009 Verjetno je šlo za kake avtorske pravice. Citiraj Link to post
Mouly 2 Napisano September 11, 2009 Share Napisano September 11, 2009 Kaj pa govoriš neumnosti? To je čista laž. Če ne verjameš, pridi k meni in boš videl kako dela FF na starem Momotu (rdečem). Sej nisem reku da FF ne dela, samo nisem vedu kje se ga naštima! Zdej sem uredu zadevo, je že bolš! @Mitja: Hvala za progo! Mogoče kdo ve če se da naštimat da hitrejš brzine mena, ker če hočem na hitr za dve brzine dol prestavt vedno samo za eno prestavi, pol morm pa še enkrat kliknt da v pravo brzino pridem! (počas mi gre to že na živce) Ponavad mora bit vmes vsaj ene pou sekunde med prestavljanjem! (vsaj tko je pr men) Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano September 11, 2009 Avtor Share Napisano September 11, 2009 Verjetno je šlo za kake avtorske pravice. Ma ne, pomoje je bila proga narejena trenutno samo za gpchampionship.com ligo. Kasneje bo pa za vse. Samo me čudi zakaj ni bila inštalacja zazipana in s kodo - tko kot ponavadi. Nima veze, mi jo imamo... PROSIM VAS samo nekaj - da ne dajate linka okoli. Tako ne bo nobeden vedu. Če pa vas kdo praša kjer ste jo dobili, ste jo pa danes dopoldan dol potegnili iz tiste strani, ok? Ok. Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano September 11, 2009 Avtor Share Napisano September 11, 2009 Mogoče kdo ve če se da naštimat da hitrejš brzine mena, ker če hočem na hitr za dve brzine dol prestavt vedno samo za eno prestavi, pol morm pa še enkrat kliknt da v pravo brzino pridem! (počas mi gre to že na živce) Ponavad mora bit vmes vsaj ene pou sekunde med prestavljanjem! (vsaj tko je pr men) Kupi si shifter, pole ne bo problema. - Pri F2000 in F3 to ni problem, itak ti meče dol (ali gor) prestave tako hitro kot prestavljaš -kot v resnici (kar omogoča moderna tehnika menjalnika in sklopke, zamik je le nekaj 10ms) -Če pa voziš F1600 ali F1800, tam pa so zamiki ja, saj voznik sam prestavlja in to špil simulira. Tako je. Citiraj Link to post
Sawyer 0 Napisano September 12, 2009 Share Napisano September 12, 2009 toti knockut challange tudi zgleda čudno. Zdaj se bosta dva top drivera knocknila out in zmagovalec od najpočasnejšega para bo pa šel dalje? enkrat je že blo nekje nekaj podobnega, vendar te je blo parano najbolši z najslabšim na začetku, da je bila manjša šansa da najbolši po nesreči izpade. Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano September 12, 2009 Avtor Share Napisano September 12, 2009 Tako je... malo čudno, lahko bi imeli vsaj da eden (ali dva) lucky looserja (srečna poraženca) bi lahko šla naprej. V vseh športih, kjer so pari na izločanje, je tako, no vsaj kar jih jst spremljam. A jebi ga, bo pa Tjeerd Veerstna izpadel, kaj mu hočem Zdej malo potrenirati, potem pa en čas 1.27.9 ... Wish me luck ... Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano September 12, 2009 Avtor Share Napisano September 12, 2009 Damn, odpelu sem 1. krog v času 1.28.35. Sem zajebu zadnja 2. ovinka. Ne vem če bo dovolj. (Treba je vedeti, da se odpleje samo en krog). btw, 5 min pred tem pa 1.27.85 ;( Trema malo naredi svoje, no čeprav pa ni tko slab čas. Citiraj Link to post
mAxL 1 106 Napisano September 12, 2009 Share Napisano September 12, 2009 Zasledil med serverji celo slovenskega...ga je postavil mogoče kdo od tukaj (Slovenia 2000)? Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano September 12, 2009 Avtor Share Napisano September 12, 2009 Jaz imam svojega (SkyWalker Racing), kadar je postavljen. Sem pa tudi jaz opazil tisti server - kdo ga ima, pa ne vem. Citiraj Link to post
Blaz 5 Napisano September 13, 2009 Share Napisano September 13, 2009 Imej kaj zvečer postavljeno,odpeljemo kak krog skupaj Citiraj Link to post
Recommended Posts