Sawyer 0 Napisano September 11, 2009 Share Napisano September 11, 2009 Kako pa adjustiram cockpit view? V manualu vidim dosti boljših pogledov, kot malenkost višji sedez etc. Kak to nastavim? Citiraj Link to post
obes 0 Napisano September 11, 2009 Share Napisano September 11, 2009 Ko si v boxih imaš jeziček view.. tam vse lahko štimaš in sproti vidiš razliko pazi ker mislim da se shrani pogled skupaj s setupom :?: ko loudaš setup z neta ti nazaj pomakne "kamero" Pa folder za licenco in driverja so pomaknili iz instala nkp... nevem zakaj :?: dobiš pa jih pod user/tvoje ime/documents/nkpro Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano September 11, 2009 Avtor Share Napisano September 11, 2009 Poglej sliko - tukaj in tako kakor je obrazloženo na sliki, se nastavlja pozicija sedeža in sama oddaljenost pogleda. btw, FOV pomeni: Field Of View (Polje Pogleda) Citiraj Link to post
Sawyer 0 Napisano September 11, 2009 Share Napisano September 11, 2009 thx to je to aja jaz mam se 1.0.1 verzijo. Oz tisto uradno zaenrkat, nic beta. Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano September 11, 2009 Avtor Share Napisano September 11, 2009 Pa maš kupljeno? Če imaš, nevem zakaj ne daš dol ta`zadnje verzije. Če ti je zmanjkalo aktivacijskih kod, samo pošlješ mail (support@netkar-pro.com), in dobiš druge kode. Če imaš pa beto verzijo, je pa spt isti šmorn, daš dol in imaš ta nov demo. A ne? Citiraj Link to post
Sawyer 0 Napisano September 11, 2009 Share Napisano September 11, 2009 mam full ja. Ze davam beto dol. Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano September 11, 2009 Avtor Share Napisano September 11, 2009 Jebemu ja... za tisti turnament na izpadanje. Žreb določi pare, in kdor je v paru hitrejši gre v naslednji krog. Če prideš v finale voziš 5-krat. Jaz pa sem dobil že v prvem krogu najboljšega med vsemi. Hmm, to bo pa tažko. To so časi pred-kvalifikacij, kjer mi kaže kar dobro, jebemu samo bo pa trda. TUKAJ pa lahko spremljate izide tekmovaja na izpadanje. Začetek je v soboto. Citiraj Link to post
Sawyer 0 Napisano September 11, 2009 Share Napisano September 11, 2009 oh man. Mi daš tvoj setup da vidim malo primerjavo časov. Jaz komaj z Target peljem 1:32 na donightonu. btw. FF kje se štela ker mi je premočno. Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano September 11, 2009 Avtor Share Napisano September 11, 2009 Naredu 1.27.91 , ampak offline To je pa online do sedaj: Ja dosti ti ne bo nucal moj setup, je težko loviti dirkalnik, tako da mi omogoča velik oversteer v hirih zavojih. Dal ti ga bom, ko boš s svojim prišel vsaj na 1.30.0 z F2000, potem ti bo pa kaj pomagal moj setup, prej pa verjemi mi da ne, ok? Vadi, vadi, vadi, ... jaz pa Citiraj Link to post
Mouly 2 Napisano September 11, 2009 Share Napisano September 11, 2009 To je prav da ko spustiš da se poravna... Vem ampak to je pa tud vse! Pr rFactorju še ko robnik povozš zavibrira volan, pa ko ti avto oversteera tud na volanu čutš, pr netKar PRO pa ni nobenga občutka na volanu, zato tud mene zanima kje FF naštimam! Aja, kje pa lahku Donington downloadam, ker un link na Sloracing strani ne dela! Pa je še kera druga proga za downloadat? Citiraj Link to post
obes 0 Napisano September 11, 2009 Share Napisano September 11, 2009 @sawyer samo trdoto štelaš v istem oknu kot pozicijo kamere(na tej strani na vrhu post od Mitja) FF gain kar še lahko nižaš! @mouly Proge imaš pa na prejšnji strani pri koncu (Ravno tako post od Bonče ) mitja sej si tam tam z najboljšim, pa ja ti uspe Jast tudi krožim nekje okoli 1.32.0 pa do 1.31.5, nisem pa še nič šaru po setupih... Mislim do 1.30. še še, ma 1.28.0 Citiraj Link to post
Sawyer 0 Napisano September 11, 2009 Share Napisano September 11, 2009 Sem vido to ja. Vendar jaz nimam + - zraven 1:31.99x sem naredo zaj z tankom za 30 litrom in default setapom na IC2000. Citiraj Link to post
obes 0 Napisano September 11, 2009 Share Napisano September 11, 2009 ko stisneš esc daj go to box na go to pits.... če ne ti enih opcij ne pusti spreminjat moglo bi pa it do 0.5 al 0.4 Citiraj Link to post
Mouly 2 Napisano September 11, 2009 Share Napisano September 11, 2009 Te proge ki so na linku, ki ga je Bonča dau gor so use za netKar PRO? Ampak Doningtona pa še nisem najdu! Citiraj Link to post
Mihalj 1 Napisano September 11, 2009 Share Napisano September 11, 2009 Link: http://www.lastplace-racing.com/index.p ... elect&id=6 ...ups ni Doningtona,bom še malo prebrskal. Izgleda da je Donington umaknjen? Imam igro. Citiraj Link to post
Recommended Posts