Mitja Bonča 583 Napisano August 24, 2009 Avtor Share Napisano August 24, 2009 Probaj v nastavitvah špila nastaviti, da se ti zažene v oknih, ne v celozaslonskem načinu. To je včasih zadostovalo, ker sem imel jst iste probleme. Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano August 24, 2009 Avtor Share Napisano August 24, 2009 Če pa še to ne bo pomagalo, pa poglej če imaš vse inštalirano kar rabiš za špil. To je C++ komponente, pa tiste Frameworke (Microsoft .NET Framework 3.5). Citiraj Link to post
mAxL 1 106 Napisano August 26, 2009 Share Napisano August 26, 2009 Slike prihajajoče proge Aosta (v neke griče so jo očitno namontirali ). Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano August 27, 2009 Share Napisano August 27, 2009 Tisti ki mate tole tanovo beta verzijo... A so "koližn" model kej pobolsal, da se ne zaletiš več v 30cm oddaljen avto? Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano August 27, 2009 Avtor Share Napisano August 27, 2009 Zadnja slika, vstop v cilj zelo spominja za Zeltweg - staro progo z dolgim desnim ovinkom imenovanim Rindt (Jochen Rindt, prvak F1 leta 1970, ki ni nikoli vedel da je postal prvak, saj se je ubil na dirki v Monzi istega leta). Drugače so pa take gorske proge meni uredu, saj so tehnično izredno zahtevne, dosti bolj kot nove resnične proge za formulo 1. PEK: Na to vprašanje ti sedaj ne morem odgovoriti, ker kar sem vozil demo, se nisem niti enkrat razbil, bom pa to naredil sedaj, da vidim kako je z poškodbenim modelom. Kar pa sem opazil je da se dirkalnik vede dosti bolj realno (vsaj po mojem občutku), trava in pesek nista več nepremostljivi oviri, tako da se sedaj lahko komot prebijšek skozenj. 1 Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano August 27, 2009 Share Napisano August 27, 2009 Isto idejo sm dobu ko sm pogledu slikco zadnjega ovinka... Čisti A1 ring... no,.. se mi zdi da je mičkn bolj raven tale na sliki. Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano August 27, 2009 Avtor Share Napisano August 27, 2009 Ja pa še malo bolj iztegnjen. Je pa v alpah, tako da mogoče bo pa proga ponekod vseeno spominjalo na Osterreichring (ne A1 - to je bila najnovejša verzija). Samo me pa tudi zanima kako bo to izpeljano v 15 različicah, sploh v bolj gričevnatem svetu. A se kaj govori kdaj bo to prišlo kaj na plano? Ker pred nekaj dnevi sem sam govoril z avtorjem Stefanom Casilliom, govorila sva o netBike, ki naj bi sedaj kmalu bil špil v demo verziji, in sicer na voljo za vse - to je simulacija motorja, za tiste, ki tega ne veste. Huda iz "zajebana" stvar. Poglejte si samo in presodite: Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano September 4, 2009 Avtor Share Napisano September 4, 2009 Kdor je kupil nkp, lahko sedaj vozi novo progo: Adelaide. Proga ima obliko iz leta 1989. Huda proga. Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano September 4, 2009 Avtor Share Napisano September 4, 2009 Aja, jutri pride Fiat Abarth mod in nova proga! Tako da veste. Citiraj Link to post
obes 0 Napisano September 4, 2009 Share Napisano September 4, 2009 Živjo... Tako po dolgem času nazaj med simulacije in vidim da je nova verzija netkar-ja veliko bol prijazna do FF mojga volana kot prejšnje in kupim licenco, sedaj pa težava...vse dela kot mora le na serverju imam nemogoč ping (Visok ) Ima kdo idejo kaj bi blo :? :?: ?? PS: (razni torr. in mul. zaprto, firewall in antivirus izklopljeno, drugi pc izklopljen iz ruterja) pa GTR Evo in Rfactor delajo brez težav! Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano September 4, 2009 Avtor Share Napisano September 4, 2009 Meni dela normalno. Lahko, da je bilo le trenutno. Kakšno povezavo imaš? Si izbrisal prejšno verzijo 1.0.3, in ta novo 1.1 inštaliral čisto na novo? Če se ti bo problem še pojavljal, pa uprašaj TUKAJ - RSC! Citiraj Link to post
obes 0 Napisano September 4, 2009 Share Napisano September 4, 2009 povezava bi mogla bit imam 4/1 Ta drugopa nisem prepričan Probam zbrisat pa ponovno inštalirat Da do jutri poštimam za 500 Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano September 4, 2009 Avtor Share Napisano September 4, 2009 Le daj ja Čista inštalacija, pa bo zadeva delala. Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano September 5, 2009 Avtor Share Napisano September 5, 2009 netKar PRO 1.1 beta2 je zunaj Dobite ga tukaj! Citiraj Link to post
Recommended Posts