Skoči na vsebino

netKar PRO

Mitja Bonča

Recommended Posts

• Odgovori 437
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Zdravo, sm nov tuki in bi najprej use lepo pozdravu! netkar furam aktualno že ene pou leta. Prvič furam( prej sm ene 6 let igrou LFS, Rfactor, RBR sam nikol nism tekmovou) na dirkah v all round ser

Se čist strinjam, da ni zaželjen, najlažje je pa stezo dol potegnit pa konvert narediti, nobenega pa ne vpraša kolk ur je vložil ko je izdeloval stezo. In da si pol še upa svojo stran naredit

lol če je pa ta špil realističen potem sem jst dolenjski superman Pa da sploh ne govorim o grafiki, zvoku pa še čemu....

O tem ni dvoma! Jst sem tudi obnovil licenco, ampak na žalost jo še ne morem koristiti, ker na PC-ju še nimam neta (BTW, sem se preselil v Ljubljano, zato zdaj urejam zadeve, net je ena od njih).

Kakorkoli, malo naštudirajte, pole se pa pomerimo ;)

Demo: Crema (da greš po šikani naravnost) 1.40.49 (F1600-navadne gume)

Čakej....jst sem dal danes demo dol...pa moram gas spuščat ko menjavam :| Mam pa 4 proge pa to 1600 formulco k fajn zadnji konc odnaša :D pa se da kako kamero zamenjat? :roll:

ali si ti mogoče celo probal, ne sam demo? :D

Kupim kuj ko pridem z 2. dopusta. Čez kak tedn in še malo. Sj cena bo še kar 20eur. :) Pol se gremo pa furat :D Bo dugajal... nkpro je kr fajn kokrkol sm do sedaj odpeljal (le 1600ccm formulce)

Bonča enmu boš pa že wireless pokradu sred ljubljane.. :D Js bi jim. :)

Mene tud zanima kako je zdej s tem ker nč več ne razumem! Kje lahko kupim licenco, pa kako (če je prek neta), pa demo verzijo tud že mam, samo mi ni všeč tista formulca ker zadn konc leti ku usekan, pa gas morš spuščat ko menaš. Aja pa če kupš licenco za beto bo treba potem tud celo kupt ko bo prišla?

Bi prosu če bi en na kratko razložu kako je s tem!

Mene tud zanima kako je zdej s tem ker nč več ne razumem! Kje lahko kupim licenco, pa kako (če je prek neta), pa demo verzijo tud že mam, samo mi ni všeč tista formulca ker zadn konc leti ku usekan, pa gas morš spuščat ko menaš. Aja pa če kupš licenco za beto bo treba potem tud celo kupt ko bo prišla?

Bi prosu če bi en na kratko razložu kako je s tem!

Da nimate vi stare(1.0.3) verzije? Ker meni v tej novi ne odnaša tolko riti in tud gasa mi ni treba spuščat :)

Če kupiš licenco maš celo 1.0.3 in 1.1 beta verzijo. Mislim, da bo za celo potrebno na novo plačati...ampak, glede na to kolk počas se premika....boš z tole 20€ licenco kar nekaj časa rešen (pa še ta močne formule dobiš)biggrin.gif

Slika, kako mora zgledati meni bete verzije!

meni.jpg

Evo kupil licenco, razlika med F1600 in F2000 je kot dan in noč. Pri F2000 prav uživaš ko pelješ [smoke] Targeta še nisem probal [Jel2]

Edino kar me moti je, da so robniki svinjsko spolzki :|

Nasvet: Pri nakupu dobiš aktivacijsko kodo, ki jo lahko vpišeš 3x! Če maste namen formatirat, dajte raje prej...pa potem aktivirajte :)

Da lahko en link kjer lahko kupim licenco, oz mau pove kako sploh to nardim?

EDIT: Sm že najdu link! (je treba sm nazaj po forumu mau pobrskat)

Če sm prov razumu moraš kupt licenco pa downloadat Beta verzijo?

Je treba pol tisto demo verzijo zbrisat?