mAxL 1 106 Napisano August 7, 2009 Share Napisano August 7, 2009 Jast bom kr kupil licenco...sem že nekaj časa gledal....zdaj, ko je pa 20€...pa sploh ni dvomov P.S. Še GPCOS podpira netKar PRO...kdo ve, mogoče pa pade kak Abarth CUP v prihodnje Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano August 7, 2009 Avtor Share Napisano August 7, 2009 O tem ni dvoma! Jst sem tudi obnovil licenco, ampak na žalost jo še ne morem koristiti, ker na PC-ju še nimam neta (BTW, sem se preselil v Ljubljano, zato zdaj urejam zadeve, net je ena od njih). Kakorkoli, malo naštudirajte, pole se pa pomerimo Demo: Crema (da greš po šikani naravnost) 1.40.49 (F1600-navadne gume) Citiraj Link to post
mAxL 1 106 Napisano August 7, 2009 Share Napisano August 7, 2009 Probal demo....fino, fino Mal lažje so lovi ta jajca od 1600, še bolj mi je pa všeč, da ni treba spuščat več gasa pri menjavanju Pade ena online dirka kmalu Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano August 7, 2009 Share Napisano August 7, 2009 Čakej....jst sem dal danes demo dol...pa moram gas spuščat ko menjavam Mam pa 4 proge pa to 1600 formulco k fajn zadnji konc odnaša pa se da kako kamero zamenjat? ali si ti mogoče celo probal, ne sam demo? Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano August 7, 2009 Share Napisano August 7, 2009 Kupim kuj ko pridem z 2. dopusta. Čez kak tedn in še malo. Sj cena bo še kar 20eur. Pol se gremo pa furat Bo dugajal... nkpro je kr fajn kokrkol sm do sedaj odpeljal (le 1600ccm formulce) Bonča enmu boš pa že wireless pokradu sred ljubljane.. Js bi jim. Citiraj Link to post
Killer_B 87 Napisano August 7, 2009 Share Napisano August 7, 2009 Jst sm jim Sm se v začetku julija preselil pa je mel sosed nezavarovan wireless Citiraj Link to post
Robert_S 102 Napisano August 7, 2009 Share Napisano August 7, 2009 Hej folk , a se da loadat default setup , ker sem vse pobrklal ? Citiraj Link to post
Mouly 2 Napisano August 7, 2009 Share Napisano August 7, 2009 Mene tud zanima kako je zdej s tem ker nč več ne razumem! Kje lahko kupim licenco, pa kako (če je prek neta), pa demo verzijo tud že mam, samo mi ni všeč tista formulca ker zadn konc leti ku usekan, pa gas morš spuščat ko menaš. Aja pa če kupš licenco za beto bo treba potem tud celo kupt ko bo prišla? Bi prosu če bi en na kratko razložu kako je s tem! Citiraj Link to post
Robert_S 102 Napisano August 7, 2009 Share Napisano August 7, 2009 V nastavitvah lahko izklopš to , da ti ni treba gasa spuščat. http://www.netkar-pro.com/shop.htm Citiraj Link to post
mAxL 1 106 Napisano August 8, 2009 Share Napisano August 8, 2009 Mene tud zanima kako je zdej s tem ker nč več ne razumem! Kje lahko kupim licenco, pa kako (če je prek neta), pa demo verzijo tud že mam, samo mi ni všeč tista formulca ker zadn konc leti ku usekan, pa gas morš spuščat ko menaš. Aja pa če kupš licenco za beto bo treba potem tud celo kupt ko bo prišla? Bi prosu če bi en na kratko razložu kako je s tem! Da nimate vi stare(1.0.3) verzije? Ker meni v tej novi ne odnaša tolko riti in tud gasa mi ni treba spuščat Če kupiš licenco maš celo 1.0.3 in 1.1 beta verzijo. Mislim, da bo za celo potrebno na novo plačati...ampak, glede na to kolk počas se premika....boš z tole 20€ licenco kar nekaj časa rešen (pa še ta močne formule dobiš) Slika, kako mora zgledati meni bete verzije! Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano August 8, 2009 Share Napisano August 8, 2009 Sem učeraj posnel 1.1, je tak meni, ampak men to še zmer odnaša Sam 1600 je formulca ne? Kdaj bomo odpeljal kakšno dirko? [Jel] Citiraj Link to post
Domc 214 Napisano August 8, 2009 Share Napisano August 8, 2009 Jest sm potegnu beto verzijo dol. Formula morš pa prov počas jet u ovnike ka tok drsi. Jest loh prestavlem brez de bi gas spustu. Kdaj bo kašna dirka ?? Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano August 8, 2009 Share Napisano August 8, 2009 Sej za menjanje daš samo simple gear na ON. Kje se feedback izklop? K je volan živcn k porkamadona Citiraj Link to post
mAxL 1 106 Napisano August 8, 2009 Share Napisano August 8, 2009 Evo kupil licenco, razlika med F1600 in F2000 je kot dan in noč. Pri F2000 prav uživaš ko pelješ Targeta še nisem probal Edino kar me moti je, da so robniki svinjsko spolzki Nasvet: Pri nakupu dobiš aktivacijsko kodo, ki jo lahko vpišeš 3x! Če maste namen formatirat, dajte raje prej...pa potem aktivirajte Citiraj Link to post
Mouly 2 Napisano August 8, 2009 Share Napisano August 8, 2009 Da lahko en link kjer lahko kupim licenco, oz mau pove kako sploh to nardim? EDIT: Sm že najdu link! (je treba sm nazaj po forumu mau pobrskat) Če sm prov razumu moraš kupt licenco pa downloadat Beta verzijo? Je treba pol tisto demo verzijo zbrisat? Citiraj Link to post
Recommended Posts