Skoči na vsebino

netKar PRO

Mitja Bonča

Recommended Posts

• Odgovori 437
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Zdravo, sm nov tuki in bi najprej use lepo pozdravu! netkar furam aktualno že ene pou leta. Prvič furam( prej sm ene 6 let igrou LFS, Rfactor, RBR sam nikol nism tekmovou) na dirkah v all round ser

Se čist strinjam, da ni zaželjen, najlažje je pa stezo dol potegnit pa konvert narediti, nobenega pa ne vpraša kolk ur je vložil ko je izdeloval stezo. In da si pol še upa svojo stran naredit

lol če je pa ta špil realističen potem sem jst dolenjski superman Pa da sploh ne govorim o grafiki, zvoku pa še čemu....

No mau sem igrou tale špil, pa morm rečt da je kr dobr. Še posebej mi je všeč da morš use sam nardit, npr. stikala v avtu (master switch, ignition, ...), pa sklopka. Vožnja s tisto formulco je tud dobra ampak ma zelo živahen zaden konc na bremzanju in v ovinkih, tko da kakšen spojler nebi škodu!icon_zvizg.gif

Kako pa multiplayer igraš? Pogledou sem mal na multipayer, ampak je bla sm prazna razpredelnica serverjev.

maxl en funrun zrihtaj pa bomo sukal.biggrin.gif

Kokr sm js spilu je kr fajn,... sam zajeban je ker so poškodbe ful hude + collision model je narobe tko da se na 5cm priblizas enmu pred sabo ga ze odbijes stran pa sta oba cist konc.

Rabis velik vecjo varnostno razdaljo kot smo jo vajeni.... pa če ze pri race07 skp letimo... tukej bo piz***rija verjem. :P

Jst ne vem kaj sem probal ampak ta špil se mi je zdel bedn. Formulo mi je kar brez razloga obračalo. Možno je tudi, da kakšnih stvari nisem imel pravilno naštimanih ampak je bilo to dosti, da mi je pustilo slab okus.

Včeri mal probala z Mitjom...sej je kr fina zadevca, sm tista jajca se mi ne zdi da ne grejo nikamor, pa še pri menjavanju morš spuščat gas (smo se mal razvadl z temi modernimi formuli)smile.gif Mogoče bi blo treba mal porihtat setup, saj ti pri prehitrem menjavanju dol vzame zadek :|

Moral bi probat Target.

Za moje pojme bi imel tale špil kar lepo prihodnost, ampak berem, da je avtor zelo neresen (patchi, proge in avti prihajajo v zelo dolgem presledku)angry.gif Nekaj naj bi se premaknilo konec tega mesca.

36€ ni malo za tako igro....mogoče me prepričajo z *Trento Bondone Hillclimb in Abarthom 8)

*1x v prihodnosti (poleg Abartha) tudi Trento Bondone Hillclimb. Mislim, da naj bi bila 17 km dolga gorska preizkušnja. "This package will also introduce a new kind of gameplay, specificially aimed at hillclimb races. Drivers are able to compare their times online, also against recorded laps by Simone Faggioli himself. Prepare for the most realistic hillclimb experience in netKar PRO!"

1.jpg

2.jpg

3.jpg

So že najavli kdaj pride abarth pa ta hillclimb ven?

Ker men je tud že ta formulca bedna ratala ker nima nč oprijema, čeprov mi je uspelu mau zadn konc umirit, samo v ovinku še zmerej leti počez.

Pa tisto sem prebrau kar so napisal v jokerju. Je ta igra že cela izšla, ker tako vneto govori o formuli 3 pa formula renault?

• 3 weeks later...

Hee se mal vidi, da na konc kr že ovinkov ne pozna, al se pa motim!

Sm koja huda proga oz. cesta ghd, pa bo to kej kmal al??icon_ok.gif

-pa bo to tako narjeno, da ti mer čas te proge, sej bi lahko kako tako tekmovanje nardil stil ghd, no ko bo?

netKar Pro Public Beta tomorrow

Price offer in August!

Instead of the regular price of €36,-, netKar PRO sells for only €19,90 until the end of August! A great discount. (Of course, for this price you also get netKar PRO v1.1 includes the Fiat 500 Abarth Assetto Corsa and the brand new Aosta track, on top of the already existing content from v1.0.)

Tole bom pa kupil zdaj!! [dance]

netKar PRO Public Beta Program

KUNOS Simulazioni introduces a new strategy with a public beta testing program, that involves the sim.racing community in order to improve our product costantly.

This new version of netKar PRO is the first of 3 steps:

Beta 1/3 (actual version) > Download now!

> New interface, new graphics and structure, designed to allow an easier approach to the simulation

> New audio core, based on latest version of Microsoft XAudio2: it improves the hardware compatibility and it ensures a more uniform result on different cards

> New central server for optimized server list and improved performance

Beta 2/3

> New official add-on car: 500 Abarth Assetto Corsa

> New add-on track: Aosta (15 layouts)

> Bugfix based on feedback of previous version

> Full support for alternative game controller (joypad, mouse, keyboard)

Beta 3/3 (Release Candidate)

> Bugfix based on feedback of previous version

bla, bla, bla... oprostite, ampak tako zgodbico sem že slišal, če se ne motim vsaj ene 3x. Jaz jim osebno prav nič več ne verjamem. Ko bo na voljo celotna NOVA verzija, potem se bomo pa mogoče kaj menili, do takrat pa... kaj pa vem, nkp sigurno ne pride v poštev!

Fak, mi ni dalo miru, sem moral vseeno probati to 1.1 beto verzijo

Sem sem malo zapelu okoli Creme Long v F1600. In morem rečt da je obnašanje avta boljše (po moji oceni dosti bolj realno od prejšnje verzije) in je bilo prav veselje narediti 15 krogov.

Gume v demu niso dirkalno, ampak so še bolj zanimive za samo vožnjo. Najboljši čas sem naredu prav v 15. krogu, in sicer 1.42.78 (Crema Long).

Dej PEK, probaj, je kar zakon!