mAxL 1 106 Napisano July 10, 2009 Share Napisano July 10, 2009 V demotu lahko furaš samo tisto formulco ja Abarth naj bi prišel ven z verzijo 1.1 (kar pa bo še trajalo ) Citiraj Link to post
Mouly 2 Napisano July 11, 2009 Share Napisano July 11, 2009 No mau sem igrou tale špil, pa morm rečt da je kr dobr. Še posebej mi je všeč da morš use sam nardit, npr. stikala v avtu (master switch, ignition, ...), pa sklopka. Vožnja s tisto formulco je tud dobra ampak ma zelo živahen zaden konc na bremzanju in v ovinkih, tko da kakšen spojler nebi škodu! Kako pa multiplayer igraš? Pogledou sem mal na multipayer, ampak je bla sm prazna razpredelnica serverjev. Citiraj Link to post
mAxL 1 106 Napisano July 13, 2009 Share Napisano July 13, 2009 Lahko bi probali kako dirko online. Vozi kar nekaj folka tole. KLIK! Opis v reviji Joker Citiraj Link to post
silverfox1973 4 Napisano July 13, 2009 Share Napisano July 13, 2009 Lahko bi probali kako dirko online. Vozi kar nekaj folka tole. KLIK! Opis v reviji Joker Server postavljen in pripravljen za testiranje. server: Miomoto pass: miomoto Server je zagnan prvič, zato prosim za komentarje, opombe in pripombe. Tokom dneva bom dodal tudi Laguno Seco. Veselo sukanje! Vrooom! Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano July 13, 2009 Share Napisano July 13, 2009 maxl en funrun zrihtaj pa bomo sukal. Kokr sm js spilu je kr fajn,... sam zajeban je ker so poškodbe ful hude + collision model je narobe tko da se na 5cm priblizas enmu pred sabo ga ze odbijes stran pa sta oba cist konc. Rabis velik vecjo varnostno razdaljo kot smo jo vajeni.... pa če ze pri race07 skp letimo... tukej bo piz***rija verjem. Citiraj Link to post
Killer_B 87 Napisano July 13, 2009 Share Napisano July 13, 2009 Jst ne vem kaj sem probal ampak ta špil se mi je zdel bedn. Formulo mi je kar brez razloga obračalo. Možno je tudi, da kakšnih stvari nisem imel pravilno naštimanih ampak je bilo to dosti, da mi je pustilo slab okus. Citiraj Link to post
silverfox1973 4 Napisano July 13, 2009 Share Napisano July 13, 2009 Zaenkrat mi je uspelo stestirati Singapur iz instalacije Singtel Ultimate Race (kopy/paste v netkar pro)(http://www.singtelrace.com/ultimate_race_download.aspx),in preverjeno deluje. V obratni smeri se proge naložijo, problem je zvok in upravljanje bolida. Veselo sukanje! Vrooom! Citiraj Link to post
mAxL 1 106 Napisano July 14, 2009 Share Napisano July 14, 2009 Včeri mal probala z Mitjom...sej je kr fina zadevca, sm tista jajca se mi ne zdi da ne grejo nikamor, pa še pri menjavanju morš spuščat gas (smo se mal razvadl z temi modernimi formuli) Mogoče bi blo treba mal porihtat setup, saj ti pri prehitrem menjavanju dol vzame zadek Moral bi probat Target. Za moje pojme bi imel tale špil kar lepo prihodnost, ampak berem, da je avtor zelo neresen (patchi, proge in avti prihajajo v zelo dolgem presledku) Nekaj naj bi se premaknilo konec tega mesca. 36€ ni malo za tako igro....mogoče me prepričajo z *Trento Bondone Hillclimb in Abarthom *1x v prihodnosti (poleg Abartha) tudi Trento Bondone Hillclimb. Mislim, da naj bi bila 17 km dolga gorska preizkušnja. "This package will also introduce a new kind of gameplay, specificially aimed at hillclimb races. Drivers are able to compare their times online, also against recorded laps by Simone Faggioli himself. Prepare for the most realistic hillclimb experience in netKar PRO!" Citiraj Link to post
Mouly 2 Napisano July 16, 2009 Share Napisano July 16, 2009 So že najavli kdaj pride abarth pa ta hillclimb ven? Ker men je tud že ta formulca bedna ratala ker nima nč oprijema, čeprov mi je uspelu mau zadn konc umirit, samo v ovinku še zmerej leti počez. Pa tisto sem prebrau kar so napisal v jokerju. Je ta igra že cela izšla, ker tako vneto govori o formuli 3 pa formula renault? Citiraj Link to post
Blaz 5 Napisano August 2, 2009 Share Napisano August 2, 2009 Osella & Trento-Bondone To peštajo že dve leti LhEkZt9UVmg Citiraj Link to post
play 502 Napisano August 3, 2009 Share Napisano August 3, 2009 Hee se mal vidi, da na konc kr že ovinkov ne pozna, al se pa motim! Sm koja huda proga oz. cesta ghd, pa bo to kej kmal al?? -pa bo to tako narjeno, da ti mer čas te proge, sej bi lahko kako tako tekmovanje nardil stil ghd, no ko bo? Citiraj Link to post
Blaz 5 Napisano August 7, 2009 Share Napisano August 7, 2009 netKar Pro Public Beta tomorrow Price offer in August! Instead of the regular price of €36,-, netKar PRO sells for only €19,90 until the end of August! A great discount. (Of course, for this price you also get netKar PRO v1.1 includes the Fiat 500 Abarth Assetto Corsa and the brand new Aosta track, on top of the already existing content from v1.0.) Tole bom pa kupil zdaj!! Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano August 7, 2009 Avtor Share Napisano August 7, 2009 netKar PRO Public Beta Program KUNOS Simulazioni introduces a new strategy with a public beta testing program, that involves the sim.racing community in order to improve our product costantly. This new version of netKar PRO is the first of 3 steps: Beta 1/3 (actual version) > Download now! > New interface, new graphics and structure, designed to allow an easier approach to the simulation > New audio core, based on latest version of Microsoft XAudio2: it improves the hardware compatibility and it ensures a more uniform result on different cards > New central server for optimized server list and improved performance Beta 2/3 > New official add-on car: 500 Abarth Assetto Corsa > New add-on track: Aosta (15 layouts) > Bugfix based on feedback of previous version > Full support for alternative game controller (joypad, mouse, keyboard) Beta 3/3 (Release Candidate) > Bugfix based on feedback of previous version bla, bla, bla... oprostite, ampak tako zgodbico sem že slišal, če se ne motim vsaj ene 3x. Jaz jim osebno prav nič več ne verjamem. Ko bo na voljo celotna NOVA verzija, potem se bomo pa mogoče kaj menili, do takrat pa... kaj pa vem, nkp sigurno ne pride v poštev! Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano August 7, 2009 Share Napisano August 7, 2009 Licenca do konc Avgusta je 20eur. S tem da dela na nk 1.03 in 1.1 beta. Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano August 7, 2009 Avtor Share Napisano August 7, 2009 Fak, mi ni dalo miru, sem moral vseeno probati to 1.1 beto verzijo Sem sem malo zapelu okoli Creme Long v F1600. In morem rečt da je obnašanje avta boljše (po moji oceni dosti bolj realno od prejšnje verzije) in je bilo prav veselje narediti 15 krogov. Gume v demu niso dirkalno, ampak so še bolj zanimive za samo vožnjo. Najboljši čas sem naredu prav v 15. krogu, in sicer 1.42.78 (Crema Long). Dej PEK, probaj, je kar zakon! Citiraj Link to post
Recommended Posts