mm46 11 Napisano April 14, 2009 Share Napisano April 14, 2009 Ja jaz sm se pa v boksu zabil v ograjo in me je zavrtelo pa odbijač sm tm pustil pol pa 20 krogov s katastrofalnim understeerom. Bi clo lahko zmagal dirko, če se ne bi v zadnjem krogu zavrtel Sem pa progo prvič vozu danes, ko sm ROC odpeljal :mrgreen: Drgač pa meni, ko je disk crkoval niti ni zmrzoval komp, sam winsi so vsakih 10min težil za SMART error in ob tem minimizira špil, disk pa še skoz dela . Se pa opravičujem, kr ste zarad mene mogli restartat, kr do zdej, ko sm blokiral net drugim ni rebootal router zdej pa kr na lepem se Link to post
MatejMejak 11 Napisano April 14, 2009 Share Napisano April 14, 2009 Q: presenetljivo pole kljub ne najbolšemu času R: dober štart in ostal v vodstvu pred bratom. Po nekaj krogih pa že Kurent prileti na mojo tazadnjo..nekaj krogov bojev, potem pa lepa poteza in gladko prehitevanje po zunanji v šikano pri drugem splitu. Nekje po polovici dirke sem se odloču za bokse, kjer sem pozabu potrdit izbiro - šla 1s. Pridem vn iz boksov in na mojo veliko začudenje mi nabije stop-go za prehitro vožnjo skozi. Cel zmeden in jezen se odpravim odslužit kazen, ko se pozabim ustavit in grem samo drive-through. Spet začuden zakaj za vraga mi ni izginla črna zastavca se odpravim nazaj v bokse in tokrat uspešno ustavim in poženem nazaj v lov za bratom - Kurent je bil že svetlobna leta naprej . Do konca dirke pol Kurent izginu s proge, proti bratu pridobival zelo hitro, proti Novaku pa prav tako hitro zgubljav. Long story short: vsi smo nardili par napak, na koncu zmagal js, flying Novak 2. in brat 3. All-in-all: krneki PS: ste vidli čase v prvih Q (ki kasneje niso veljale)? - prvi trije v 25 tisočinkah, potem Šoster in Maxl 11 tisočink narazen in na koncu še Šimenc in Marko M. 6 tisočink razlike :mrgreen: Link to post
Killer_B 87 Napisano April 14, 2009 Share Napisano April 14, 2009 Hehe...najprej sem mislil, da bo to dirka za pozabit, ampak se je na koncu izkazalo, da je bila prav zabavna. Q: Naredil grozen čas, vendar sem se tolažil s tem, da je bila proga sprana od dežja in zato oprijem slabši. Na koncu pogruntal, da sem imel naštimane gume za dež. Enako je koncu pogruntal Kurent R: Na štartu pripravljen, da štartam kot strela, vendar se je vse vrtelo na mestu. Šele po dveh krogih sem pogruntal, da imam na avtu gume za dež, ker sem bil po 2-3 sekunde počasnejši na krog od ostalih. Nisem hotel iti direkt v boxe, ker sem si mislil, da bom preveč zaostal za ostalimi, če bom šel dvakrat. Zato sem počakal do 13. kroga in hitro zamenjal za slick gume. Od tega trenutka naprej sem letel kot sneta sekira, ker sem za vodilnimi zaostajal za krog. Prehiteval vse živo od Brandta (3x) do Šimenca (2x) do Maxla (2x) in par krogov pred koncem prišel na rep Mejaka, ki je vozil na 2. mestu. Sčasoma sem ga prhitel in se podal v boj z vodečim Mejakom. Prišel tudi čisto za njega, vendar naredil napako pri zaviranju v ovinek, ko sem ga poizkušal prehiteti. Padel za oba Mejaka in pričakoval kakšno njihovo napako v zadnjem krogu. In res....Marka je v zadnjem krogu zavrtelo in tako sem dobil drugo mesto. Glede na zaostanek na začetku je to supr rezultat. Škoda le Kurenta, ki je imel to zmago v žepu. Fijuuuuu mimo v mačje stranišče Mejaka s težavami. Link to post
mAxL 1 106 Napisano April 14, 2009 Avtor Share Napisano April 14, 2009 Preverte, če so pravi rezultati KLIK! Link to post
mAxL 1 106 Napisano April 24, 2009 Avtor Share Napisano April 24, 2009 Dirka je zaradi praznika (ponedeljek) prestavljena na torek 28.4.2009 21:00. Link to post
Killer_B 87 Napisano April 24, 2009 Share Napisano April 24, 2009 Lepa...ker v nedeljo ne bi mogel vozit Hm....če dobr premislm ... verjetn tud v torek ne bom mogu. Link to post
Mai 134 Napisano April 24, 2009 Share Napisano April 24, 2009 mene vsaj do 15. ne bo nikjer za videt.. je treba spočit bremzo, fizioterapija končno pomaga... & upam da se kmalu znebim bolečin ki se mi vlečejo že od oktobra! enjoy! Link to post
Killer_B 87 Napisano April 24, 2009 Share Napisano April 24, 2009 Prid enkrat k nam na trening....ti garantiram, da te pozdravimo, če ne druzga ti bomo preusmerili pozornost na kakšno drugo poškodbo p.s.: brez zajebancije....ko sm jst na prvi trening prišel sem imel zategnjeno ramsko vez, po treningu je bila rama kot nova Link to post
play 502 Napisano April 25, 2009 Share Napisano April 25, 2009 Mark čim prej se poštimej! :wink: Link to post
Mai 134 Napisano April 26, 2009 Share Napisano April 26, 2009 hvala vsem marko: bom jaz kar s sedaj preverjeno formulo stremel k rezultatu, na trening (niti ne vem kaj treniraš) pa morda celo res pridem pogledat k bo vse gut ppl, enjoy! Link to post
Killer_B 87 Napisano April 26, 2009 Share Napisano April 26, 2009 4 touchdowns in one game!!!!! Link to post
mAxL 1 106 Napisano May 5, 2009 Avtor Share Napisano May 5, 2009 Dirka danes ob 21. uri :!: Link to post
silverfox1973 4 Napisano May 5, 2009 Share Napisano May 5, 2009 Zaradi odsotnosti, se Play opravičuje, ker se ne bo mogel udeležiti zadnje dirke STCC lige. Ker je trenutno na poti pišem opravičilo jaz. Vrooom! Link to post
Recommended Posts