Skoči na vsebino

Sezona 1 [2009]

mAxL

Recommended Posts

• Odgovori 266
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

To itak, nočem bit pameten, je pa naš pomoje največji cilj, Slo-r je znan, se najbolje reklamira po Wtcc ligi, da se vse nove in nas pač voznike, še bolje podoču o teh vozilih, vožnjah,setupih,progah

Posted Images

Sva pa mela hude boje, res škoda za tisto nesrečo

Meni še nikoli ni več utrip nabijal kot zdej,sm res škoda, bi še naslendjih 20 krogov ponovila vajo, sem bil pa kr velikokokrat čisto čisto na tvojem odbijaču, samo ni in ni šlo dalje...super res!

• 2 weeks later...

Pa kaj bi pobi...,ma..vozilo nas je le 7, samo do konca in bi dobil pike, kazalo je na mokro dirko, zelo oblačno (pa to vreme v sim igrah je čist zanimivo), a nato cetsa čist suha, le jaz in Kurent na dežnih gumah, v 8 krogu mi pa zaradi obrabe guma poči, odletim iz proge, se mi avto zakopolje,pridem do asvalta, poči še druga :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: , ne moreš vrjet.. [Jel] [buzara]

v session info je pisalo da je proga dry :wink:

drgač pa sm šu dirkat še mal skurjen od ambasade, mal probal progo pol urce pred dirko, temu primerni so bli časi :) Dirka je pa šla precej nad pričakovanji zame, dokler nism v boksih pozabu confirmat preset (zgubu 15s) in kot da to ni dovolj sem še izklopu pit limiter (nazadnje sm vozu rFactor in tam ga treba ročno vklopit) zato stop and go in pri prvem služenju kazni sm naredu enako napako zato še en stop and go [Joj]

na konc 4. mesto kr je maxl neki zajebu :D

Ma nej gre u ku*** [Jaoo]

Natočim za 3 kroge več bencina in ponovno, bolj ko je šlo proti koncu dirke....manj ga je bilo...pred zadnjim krogom sem ga mel še 1.20 in 30 sek prednosti pred Mejakom....grem u boxe po 3 litre :D in itaq nisem znal porihtat, da bi samo bencin dolilo(menjalo še vse 4 gume)...Mejak me prehiti, 200 preden bi me pa še Kurent, je blo pa konc dirke(Novak in Apat) končala celotno dirko. Mater ja, če bi vozu naprej bi mel točko več.

Bravo Novak in Apat...klasa zase

Pa kaj bi pobi...,ma..vozilo nas je le 7, samo do konca in bi dobil pike, kazalo je na mokro dirko, zelo oblačno (pa to vreme v sim igrah je čist zanimivo), a nato cetsa čist suha, le jaz in Kurent na dežnih gumah, v 8 krogu mi pa zaradi obrabe guma poči, odletim iz proge, se mi avto zakopolje,pridem do asvalta, poči še druga :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: , ne moreš vrjet.. [Jel] [buzara]

kaj če bi pa pod "session info" pogledal, in vidu da je bilo:

forcast: raining

track: dry

in nebi bilo problema izbire gum..

drugače pa, kljub max 20krogom treninga, in kr enim setupom sm sestavu pole position,

nekako sem izračunal, da rabim 1.4L na krogi (se mi zdi) in na koncu po ciljni ravnini mi ga je ostalo še celih 1L. celo dirko sem trepetal, ali bo dovolj, ali bom mogu v bokse. :)

štartal sem solidno, zadržal zadaj Novaka in Marko Mejaka, se držal do zadnjega ovinka, ko me je Novak malo taknil, upočasnil in zmedel Markota, da ga je odneslo s proge. nadaljeval dirko, vse do L14, ko sem zopet v zadnjem ovinku izgubil vse 2+ sec vodstva in 3leta življenja, ko sem s tremi gumami na asfaltu ujel avto in obržal vodstvo.

v L17 mislim da je Novak zapeljal v bokse, jaz pa sem ostal zunaj še vsaj 3 kroge, kar se je izkazalo z a napako, ker sem izgubil vsaj 1sec prednost, in še celo zaostal za 3 sec. no, v boju za P1 sem v 26-28 krogu enkrat naredil še zadnjo napako, ki me je zopet stala 2sec, katere bi mislim da krepko zadostovale za prevzem vodstva.

na koncu P2, 1.2 sec zaostanka, pri 0.4-0.6 bolšem času na krog od vodilnega Novaka.

solidna dirka, bojev praktično nisem imel, edino v L1 in L15.

:)

[ok]

Q: Sicr ni bil moj rekord ampak dovolj za drugo mesto.

R: Štartal ok, vendar padel na 3. mesto (jebemti bmwje). Dokaj hitro prehitel Mejaka (ki je naredil napako) in vozil na bolj ali manj kratki razdalji za Apatom. Po polovici dirke, sem opazil, da Apat dela manjše napake (jaszst sem jih tudi), zato sem se odločil, da grem v boxe po gume. Po boxih sem probal narediti čimhitrejše kroge in izplačalo se je, saj sem pridobil dovolj, da sem prehitel Apata in dobil prvo mesto plus še malce prostora za dihanje.

Proti koncu dirke sem tudi sam (prvič) malce postajal živčen zaradi bencina....zato sem začel malce prej preklapljati v višje brzine (recimo da tko prišparaš). Apat se mi je sicer približeval, vendar ne dovolj, da bi me lahko napadel. V zadnjem krogu sem še videl, da imam več kot dovolj bencina za končanje dirke in sem lahko peljal brez skrbi.

Lepa borba z Apatom za zmago, škoda, ker se je rešila na taktičen način preko boxov :D

Apat: Sorry, close but no cigar :D

Ko smo bili še vsi na kupu.

09-03-29_stcc_karlskoga_1.jpg

Najbolj izenačena borba do sedaj.

09-03-29_stcc_karlskoga_2.jpg

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...