Mai 134 Napisano March 15, 2009 Share Napisano March 15, 2009 nekaj krogov sem pa že odpeljal, ja. ampak je že tud kar par tednov tega... če se ne motim, je bil moj čas okrog 43.6 ali 43.8 ampak.. kaj ti to.. če me dans ne bo Link to post
Killer_B 87 Napisano March 15, 2009 Share Napisano March 15, 2009 U matr...ta je pa dobra....tolk pa ne vem, če mi bo kdaj uspel odpelat. Zdej sm najdu še pol sekunde, tako na nizke 44 bi mogoče še šlo...sam 43 se mi pa zdi, da je zaenkrat predaleč. Link to post
Robert_S 102 Napisano March 15, 2009 Share Napisano March 15, 2009 A to maš 43. s stock nastavitvami ? Men pod 45 še ni ratal , sam se zaenkrat vozim še s stock nastavitvami. Link to post
Killer_B 87 Napisano March 15, 2009 Share Napisano March 15, 2009 Ma! tle je dost odvisno kje vozš.....na serverju so časi vsaj za dobre pol sekunde počasnejši, ker se tam upošteva koliko gume je že na cestišču. Na practice so časi od kvalifikacij ponavadi počasnejši skoraj za pol sekunde. Zdej sem malce odvozil na serverju od sloracinga, pa nisem mogel pod 44:8xx. Hitrejši pa zihr ne bom, vsaj ne s tem setupom, ki ga imam zdej. Link to post
Mai 134 Napisano March 15, 2009 Share Napisano March 15, 2009 A to maš 43. s stock nastavitvami ? Men pod 45 še ni ratal , sam se zaenkrat vozim še s stock nastavitvami. js nič ne vozim z defalt nastavitvami... vedno nastavim avto kot mi paše... novak: ravn na webu sem to treniral, ko se prav spomnim, da so bili še neki drugi ljudje gor... na privat pa nism niti preverjal... torej, še sreča da me danes NE BO... ful fajn ga šopejte... Link to post
mAxL 1 106 Napisano March 15, 2009 Avtor Share Napisano March 15, 2009 Q: V hitrem krogu preveč priletev v šikano, sekav in mi ni štelo časa Zadnja pozicija R: Dober štart, po napakah drugih napredoval...nakar vozil za Šimencom in Mejakom, v boxih prehitel še Mejaka, nato pa 20 krogov vozil za Šimencom v upanju da ga zjebe motivacija in naredi napako, kar se ni zgodilo Bravo Marko in Šimenc za vse muke, ki smo ti jih povzročili ko smo ti dihali za vrat Škoda, ker ni bilo koga več, sicer je pa zelo kratka proga....tako da ni blo take sile. Link to post
MatejMejak 11 Napisano March 15, 2009 Share Napisano March 15, 2009 Q: presenetljivo dobra pozicija - 2. R: štart uspel in prehitel Novaka, vendar mi je po prvem splitu avto neki metalo okoli in tako da sem zgubu dve poziciji. Naslednji krog že v prvi šikani me prehitel Šimenc in od nikoder na izhodu iz 2. ovinka šikane me je zavrtel Jamšek in me poslal na začelje. Skozi dirko sem potem uspel prehitet Brandta in Kurenta, Zupana in brata pa skozi bokse. Končal takoj za šimencom in Maxlom na 4. mestu. PS: bokse sem klical ene 3 kroge preden mi jih je potrdilo, da naj pridem not :? Link to post
mm46 11 Napisano March 15, 2009 Share Napisano March 15, 2009 Q: se mi je kr posreču krog in naredu personal best :mrgreen: R: startal bi lahko tudi bolše, po napaki mateja prišu na 2. mesto in se potem branu napadov šimenca, ki me je v krogu, ko sm nameraval v bokse zavrtel v zadnjem ovinku če bi šou 1 krog prej v boks, bi lahko bil mogoče celo 2. Link to post
JeZn 120 Napisano March 15, 2009 Share Napisano March 15, 2009 Ta STCC je pa tolk monoton kot WRC Novak = Loeb Svoje dirke raj nebi komentiral, na treningih sem naredu napako v šikani, no sicer na koncu je blo itak vseeno kje se štarta. Dirka pa.... Link to post
silverfox1973 4 Napisano March 15, 2009 Share Napisano March 15, 2009 Čestitke vsem, zmagovalcu, še posebej sovozniku za drugo mesto! Sam sem se trudil 110% pa ni šlo hitreje! Po prvem izletu sem izgubil ritem ... in elan , tako da je bil moj cilj pripreljati do konca. Onih ki so me dohitevali pa sem se kar ustrašil, tako da sem naredi kar veliko ovinkov po travi . Še enkrat čestitke vsem! Vrooom! Link to post
Killer_B 87 Napisano March 15, 2009 Share Napisano March 15, 2009 Q: Naredil svoj najboljši čas, posledično pole. R: Na štartu sem vedel, da me bosta oba BMWja prehitela. Zato sem štartal proti levi da zaprem enega Mejaka. On seveda ni podlegel pritisku in švignil mimo mene. Mi pa je uspelo zadržati drugega Mejaka za menoj. Vodilni je nato hitro naredil napako in mi prepustil prvo mesto. Od takrat naprej sem samo gledal, da ne naredim napake in da po možnosti ne uničim gum. V boxe sem šel šele v 34 krogu, ker so mi gume super držale. Bi pa pohvalil vse voznike, ki so se umikali za krog, saj so prav vsi to storili super korektno. Mislim, da smo v tem lahko zgled vsem drugim ligam. BMWji so povedli Mejak je preveč popil laškega...ali pa uniona Link to post
MatejMejak 11 Napisano March 15, 2009 Share Napisano March 15, 2009 Novak: kako to, da nimaš naših skinov? -če boš delal video bi blo kul, da jih imaš, da se ve kdo je kdo Link to post
Killer_B 87 Napisano March 16, 2009 Share Napisano March 16, 2009 Preveč ste se zajebavali s temi skini. Cel cajt so bli neki novi .rar fajli in nevemkajvse. Naredte en fajl in to je to, še boljš...naredte ta fajl pred začetkom sezone in potem ne spreminjajte zadev. Pošlji mi jih na mail. Link to post
mm46 11 Napisano March 16, 2009 Share Napisano March 16, 2009 http://files.filefront.com/CustomSkins2 ... einfo.html sm tole objavu 15.2. in od takrat se ni nč spremenilo Link to post
Recommended Posts