Skoči na vsebino

Sezona 1 [2009]

mAxL

Recommended Posts

Q: Preveč previdno prva polovica kroga in zajebu šikano, kar je blo samo za 10. mesto

R: Na startu se skor zavrtel, ker se Zupan skor ni premaknu z mesta :mrgreen: po tem mi je Makselj neki cajta dihal za ovratnik, jaz pa sem se zelo počasi približeval Šimencu. Tokrat nism zajebal postanka in pridobil 2 mesti in na 4. mestu kruzal do konca.

To dirko sva vozila s 6-brzinskim bmw, ki pa ne dela s custom skinom, če ga nimajo vsi, ki so na serverju nameščenega :? Zato bova nadaljevala s 5-brzinskim avtom, nov skin pack pa dobite tukaj

• Odgovori 266
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

To itak, nočem bit pameten, je pa naš pomoje največji cilj, Slo-r je znan, se najbolje reklamira po Wtcc ligi, da se vse nove in nas pač voznike, še bolje podoču o teh vozilih, vožnjah,setupih,progah

Posted Images

Q: previdno a hitro (zame) in 6. štartni položaj

R: dober štart direkt na 3. mesto. Nekaj časa imel za sabo Kurenta a brez večjih problemov ostal pred njim. Po Glavačevi napaki prišel na 2. mesto še pred postankom. Po postanku ostal na 2. mestu a prednost pred Jankotom se je hitro manjšala. Nekaj krogov sem ga uspel zadrževati a me je po slabem izhodu iz ovinka uspel prehiteti. Do konca hud a neuspešen boj za 2. mesto - čestitke Novaku za še eno gladko zmago in Glavaču za hude boje vse do konca.

Se vidmo na naslednji

Na startu se skor zavrtel, ker se Zupan skor ni premaknu z mesta

Jah, nimam G25, pa mam sklopko na tipki. Pol pa zadeva koplje do prvega ovinka, sploh če dam preveč gasa na štartu. To se je pa tudi tu zgodilo :(

O dirki pa raj ne bi govoru. Ker sem se ukvarjal več s sabo kot z progo [wall]

Ja,.. zebljicke pred vas mecem da vam gume sfukam.tongue.gif

No,.. tut meni je okol 33. kroga javilo da so gume fuč, ampak to zato, ker sm 2. stint fural velik vec krogov na istih gumah, kot v 1. .. Sm bil kot prvi u boxu (vsega pa je kriv Novak ker sm ga hotu ujet pa sm mal prevec k zidu zapelu.. :P)

Göteborg se nahaja ob morju, na jugozahodu Švedske, ob reki Göta Älv, ki teče skozi mesto. Je največje pristanišče nordijskih držav. Leži približno na pol poti med prestolnicama Köbenhavn na Danskem in Oslom na Norveškem. Mesto Göteborg je leta 1621 ustanovil švedski kralj Gustavus Adolphus.

stcc08022001.jpg

Dirkališče se imenuje "Eco Drive Arena" in lahko sprejme do 30,000 gledalcev. Steza je dolga 1650 metrov, z najdaljšo ravnino približno 650 metrov. Zaradi lege ob morju in zaščitnih ograj, bi mu lahko rekli tudi švedski Monaco.

Proga ne dopušča večjih napak in tudi nima veliko izletnih con. Zaščitna ograja ob progi dirkaču onemogoča pogled na izvoz iz ovinka, tako da že ob manjši napaki lahko zadane ob zaščitno ograjo in poškoduje dirkalnik.

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...