skopusnik 1 374 Napisano February 12, 2009 Share Napisano February 12, 2009 Cliote bi pršu pelat Link to post
MatejMejak 11 Napisano February 12, 2009 Share Napisano February 12, 2009 gremo eno? Js in brat čakamo na server Link to post
play 502 Napisano February 12, 2009 Share Napisano February 12, 2009 Bi sm me špil....,bom porihtal, že jutri. Link to post
Killer_B 87 Napisano February 12, 2009 Share Napisano February 12, 2009 Kaj bo kdo naredil server? Jst mam počasno linijo, sam če ne bo noben drug bom jst naredu. Link to post
mAxL 1 106 Napisano February 15, 2009 Avtor Share Napisano February 15, 2009 To bo denes letelo za popizdit Obvezna visoka kvaliteta Velik sreče zvečer, pa po pameti prvi ovinek...se mi vozi Link to post
skopusnik 1 374 Napisano February 15, 2009 Share Napisano February 15, 2009 WTF?!?! zakaj majo eno ročko za u višjo, eno pa za u nižjo brzino? Link to post
mm46 11 Napisano February 15, 2009 Share Napisano February 15, 2009 Ena ja bremza, ker je voznik invalid Link to post
skopusnik 1 374 Napisano February 15, 2009 Share Napisano February 15, 2009 aha nism vedu :wink: Link to post
PEK 2 291 Napisano February 15, 2009 Share Napisano February 15, 2009 Sturup Q: Sem bil kr dobr na Q (2.) glede na to da sm naredu vsega skupi pred tem manj kot 10 krogov... Hvala Novak, da si mi mal povedu glede setupa par minut prej. R: Nekak držal stik z Novakom tja okol 1.5sec razlike, potem pa odletu v hitrem levem ovinku na travo in nato v pesek in zid. Prišel na progo okoli 6. mesta in se odloču da nima smisla se borit, ker sm mel susp. dmg.. in sm šel v box po 4 gume in popravilo,.. no to je trajal 25sekund... tko da sm potem mel dobre borbe za prit nazaj na 2. mesto. Na koncu huda borba z Matejem Mejakom....mi ga je uspel prehitet in zamano zadrzvat 10 krogov. V predzadnjem krogu šok in skoraj veselje Mateja,.. ampak sm uspel zadržat avto nekak v smeri proge Link to post
Killer_B 87 Napisano February 15, 2009 Share Napisano February 15, 2009 Q: Odpeljal svoj personal best, ki je bil komaj dovolj za pole position. Glavač ti si norc...majke mi!!! R: Štart je uspel in sem obdržal prvo mesto. Prvih 10 krogov mi je Glavač dihal za ovratnik in samo čakal sem, kdaj mi bo popustila koncentracija in bom naredil napako. Na mojo srečo, jo je naredil Janko, ki je zapeljal s proge in se vrnil šele na 6. mesto. Kako mu je uspelo do konca priti na 2. mesto se mi niti ne sanja in odkrito povedano sploh nočem vedeti. Ko Jankota ni bilo več, da bi nad mano izvajal pritisk sem celo dirko prepeljal v miru in sproščeno in obdržal prvo mesto. Moram pa pohvaliti Mitjo Brandta, ki se mi je cel čas lepo odmikal, ko sem ga prehiteval za krog. Link to post
mAxL 1 106 Napisano February 16, 2009 Avtor Share Napisano February 16, 2009 Kvalifikacije: ...solidno 7. mesto. Nevem, nikakor nisem dobu filinga za avto, sploh prvi in zadnji ovinke Dirka: Lep štart, brez kakega zvitega pleha Nato pa mi je Plečnik dvigoval utrip, saj je kar neki krogov vozu za mano, nakar pa naredu napako. V boxih prehitel Kurenta, ki pa ni dolgo gledav mojo francosko rit Po boxih je bil spet za mano Plečnik 10 sek in opa nove točke, nato se začne 4 kroge pred ciljem...bolj ko sm gledav kolk je do cilja, manj je bilo bencina...itaq mogu počas vozt, Plečnik mimo...na cilj sem pa prišel z plunkom bencina (nebi blo niti za naslednji ovinek speljat). Danes bodo padle kazni v ekipi za logistiko Bravo Marko, spet klasa zase REZULTATI Link to post
play 502 Napisano February 16, 2009 Share Napisano February 16, 2009 Mah spet sm zamoču, kvalifikacije vredu bil celo 4ti, nato pa v race zajebal vse, grem v bokse in nism stisnil enter, gre ven po 35s in vse enako, stare gume, nič benza, nato sm šel še en x in prišel za vsemi za 1krog, nato sem samo še delal drugim gužvo in škodo, tako da se oproščam, sem šel raje ven iz igre! Hvala vsem, ki ste mi za skine pomagali, zdej delajo, hvala Maxl za skine, res sem jaz en velik talent! Zanima me le še, ali tankate polno krogov benza, ali ga dodate, jaz mislim da imate prvi, poln tank za vse kroge, imam prav? :mrgreen: Link to post
silverfox1973 4 Napisano February 16, 2009 Share Napisano February 16, 2009 Čestitke zmagovalcem! Osebno se mi zdi da sem napredoval, prejšnjo dirko sem zaostal 3 kroge. Umikanje sem tudi dobro natreniral . Vsem voznikom, ki ne vejo kaj pomenijo zadnje rdeče luči na dirkalniku naj povem da takrat zaviram . Vrooom! Link to post
Recommended Posts