Skoči na vsebino

Sezona 1 [2009]

mAxL

Recommended Posts

Hvala šef, tudi sam sem presenečen nad dirko.

Q: Zadnji sem se zapeljal na stezo in upal da ko bom odpeljal FL, se bom uvrstil nekje v zlato sredino. Izšlo se je super. Mislim da P3, če ni prav naj me kdo popravi :)

R: Super, super. Lepi boji z Vončino, dokler mi ni pusti preveč odprta vrata in sem izkoristil. Potem sva se dajala z Markotom, po boksih pa še z Matejem. Lahko bi rekel da je bila dirka res rutinsko odpeljana, edino rit me boli zdej. Dolgih je teh 36L. Na konc P4, +3sec za stopničkami [it]

• Odgovori 266
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

To itak, nočem bit pameten, je pa naš pomoje največji cilj, Slo-r je znan, se najbolje reklamira po Wtcc ligi, da se vse nove in nas pač voznike, še bolje podoču o teh vozilih, vožnjah,setupih,progah

Posted Images

Super dirka [champ]

Q: Uspel mi je odpeljat kr lep krog, kar je blo dvolj za 2. štartno mesto.

R: Štart mi ni uspel najboljš ampak sem zadržal 2. mesto. Po nekaj krogih sva si z Novakom privozila že kar nekaj prednosti. Po postanku v boksih se pa kr Glavač pred mano pojavi. A si sam prvi dve gumi zamenjal? [wall] Napaka! Si slajdal po progi. Moram priznat, dobr si peljal s tistimi gumami. Pa še avto ti je skakal, da se sploh nisem upal napast ker nisem vedu kje se boš pojavil. :mrgreen: Končal na odličnem 2. mestu.icon_champion.gif

Ekipno pa ndesign RULES [champ]

Kvalifikacije

Ratalo mi je kar v redu...čas malce boljši kot sem upal.

Dirka

Štartal dobro, ali pa so vsi ostali slabše štartali. Obdržal prvo mesto in se začel oddaljevati. Imel sem samo malce problemov z za krog zaostalim Brandtom (dvakrat). Prosim, če se navadiš puščat prednost ob modri zastavi.

Ko sem prišel iz boksov sem opazil, da je kar naenkrat Glavač pred Kurentom. Ker pa sem videl, da sta zelo blizu sem bil prepričan, da ga bo Kurent prehitel. To tudi zaradi tega, ker je bil Glavač nekako hitr iz boxov in je verjetno menjal samo prve gume.

Na dirki nisem imel problemov in se je končala popolno za NDESIGN Racing....upam da bo tako tudi v prihodnje.

1.jpg

2.jpg

Fantje zrihtav [smoke]

Jebačko...tudi časi kvalifikacij so notri [ok]

Brandt...tudi jast se pridružujem opozorilom z prehitevanjem za krog. Malo preberi pravilnik [opa]:D Za prvič samo opozorilo.

Dobr da jih je dost šlo pred koncem dirke vn, da sm vsaj 2 točki dobil...Kr zmrznlo je 2 ovinka pred ciljem [Jaoo]icon_jaooo.gif[Jaoo]icon_wall.gif[Joj]

Q: sm odpelu kr dobr glede na to, da sm danes pred dirko prvič vozu to progo.

R: na startu so mi vsi mal zmrznli, pol sm se pa po napaki zupana vozu za glavačem, v boksih zgrešil svoj spot [Joj] prišu vn za zupanom, po napakah mateja sm ga prehitel in vozu na 5. mestu do zadnjih 2 ovinkov... upam da bo na naslednji dirki bolš, pa da ne bo špil spet kej jebal.

Pa kljub temu da je bil ping normalen in da sm vsem net izklopu :mrgreen: so mi nekateri mal štekali

Ah, dirka za pozabit icon_wall.gif

Po prvem krogu se mi je že oglašalo "suspension problem".

Po nekaj izletih na travo končno pride čas za menjavo gum, kjer me pa tik pred vhodom v boks obrne icon_twisted.gif

Sledi dolgotrajno iskanje gumba za neutral, da sploh lahko dam v rikverc angry.gif

Po postanku s popravljenim avtom, pa gre bolje, čeprav imam že cel krog zaostanka. Znajdem se tik za prvo trojico in si lahko v živo ogledam boj za tretje mesto tik pred mano [dance]

Čestitke ndesignovim piđojem... sta bla enostavno prehitra.

Q bi mel lahko celo pole ce nebi zajebal T1...smile.gif

Sm vidu da sta u dirki prehitra ndesign pa sm reku, edina moznost da pred koga se pridem je da ne menjam zadnjih gum. No, je blo usaj mal lepe borbe za 3. mesto, ki sm ga tut zgubu. Je blo pa fajn driftat ga mal,.. kot po snegu :)

Bi pa potožu da je blo zlo velik laganja. Zdj nvem a sam pri men al na serverju.

Čestitke najhitrejšim (vsaka čast) in opravičilo za neumikanje pri modrih flagih [wub] .

Zame je blo prvič wub.gif(prva online dirka)! Se bom potrudil in se naslednjič umaknil pravočasno in se še bolj poglobil v pravila. Kar se tiče dirke same- nekdo pač mora bit zadnji [wall] , a sem vesel da sem zdržal celo dirko. Moram se pozabavat z nastavitvami, potem mislim da bom pičil hitreje [guns] .

Vrooom!

Dirkališče Sturup (SWE)

Sturup je bilo več let najmanjše dirkališče na Švedskem, dokler ga ni kupil danski Brask. Od takrat je bilo dirkališče znatno razširjeno in ga uporabljajo za testiranja in usposabljanja dirkačev.

sturup-raceway-banen.jpg

Dirkrališče blizu Malmö-ja je odprlo svoja vrata leta 1989 in ima zelo dobro lego, od vseh šestih večjih mest na Švedskem je oddaljeno le dobro uro. Zahvaljujoč mostu Øresund je dirkališče Sturup od Køpenhavn-a na Danskem oddaljeno samo 45 minut - zato je pritegnilo tudi ekipo Brask.

staticmap?center=55.503750,13.370361&markers=55.518746,13.355806,red&zoom=8&size=500x500&key=ABQIAAAAARYK-vzHUlffsqRLWgXLrRRWLT3jVFi_lySzCisJ760abgZh5xQyXCblBFOu5XUHNPjbcQmeCnPO1w

Tekme na dirkališču Sturup so večinoma organizirane za danske Touring Car serije, z zvezdnikoma Jan-om Magnussen-om in Ronnie-jem Bremer-jem, ki sta včasih tudi inštruktorja voznikom na dirkališču.

vir:( http://miomoto.com/?p=194 )

Ne vem, če sem samo jaz, ampak meni so proge v prvenstvu STCC daleč najboljše od vseh!!! Zelo mi je všeč, da so extra razgibane in da nimaš popolnoma nič monotonega čakanja na ravninah. 100% akcija all the time :D Je pa res, da BMWji pušijo tle :D

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...