play 502 Napisano January 29, 2009 Share Napisano January 29, 2009 Tako se res ne da igrat, brezveze, kr čez avto greš? Kaj delam narobe, grem v box, dam dobesedno vse, bencin,gume 4, a mi piše na vrhu z rdečo (kdaj greš v boxe kroge), kaj delam narobe, sm čist pri kraj z živci , grem v box-e, stisnem enter in to je to?(od popreje imam v nastavitvah itak vse naštimano), prosim pomoč? Drgač pa lepa dirka, huda huda proga, ma nora, prvič sem bolj doživel, da se suši avsalt, jaz sm dal za zadnih 10krogov suhe gume, pa so svoje pokazale šele po 16 korgu+, pa vi? Link to post
Killer_B 87 Napisano January 29, 2009 Share Napisano January 29, 2009 Rdeče je samo zato, ker je takrat window za v boxe zaprt. To še ne pomeni, da si naredil kakroli narobe. Ko si med tistimi krogi je pa zelen napis. Ti sam zamenjej vsaj 2 gumi pa je vse v redu. Fora je samo v tem, da greš notri v enem od tistih krogov ki ti gor pišejo. Če ne greš te bo itak diskvalificiralo. Link to post
play 502 Napisano January 30, 2009 Share Napisano January 30, 2009 Rdeče je samo zato, ker je takrat window za v boxe zaprt. To še ne pomeni, da si naredil kakroli narobe. Ko si med tistimi krogi je pa zelen napis. Ti sam zamenjej vsaj 2 gumi pa je vse v redu. Fora je samo v tem, da greš notri v enem od tistih krogov ki ti gor pišejo. Če ne greš te bo itak diskvalificiralo. To sm šel, pol sm vse prav naredil, no še za druge, najprej si naštimaš PIT TIPKO, na volanu al kej drugje, stisneš tipko, greš v bokse menjaš kar ti paše.. Morm res malo bolj sprobavati, niti ne vem ali bi me dsf ker sem itak 19 krog šel vn, čist me je ta meglica drugih vozil uničila, pa glih gume so grabile od 16kroga+, noro res, a vseen kaj sm se bal,če nism zaviral na posušenem delu, me je samo odneslo, sem samo , a na suhem delu ful gripa, ma res je svetoven, so svetovni ti špili..- :mrgreen: Link to post
JeZn 120 Napisano January 30, 2009 Share Napisano January 30, 2009 2mAx Sporting Peugeot Sestavljen v delavnici MMRacing Izola Smo v primerno švedskih barvah Maneken Zupan pi*** je lep (bravo MM46), pa hitr tud (če po Makslju sodim)... Upam da se bom znajdu z njim. Link to post
mAxL 1 106 Napisano January 31, 2009 Avtor Share Napisano January 31, 2009 Ndesign se je potdrudil Link to post
Killer_B 87 Napisano January 31, 2009 Share Napisano January 31, 2009 Pa še čist easy je. Sam tisto .tga sliko odpreš pa zamenjaš sliko pa alpha opacity pobarvaš celga na belo. Link to post
Mark24 0 Napisano January 31, 2009 Share Napisano January 31, 2009 A ve kdo mogoče kje bi se dali skini za predelavo dobit Link to post
Mark24 0 Napisano January 31, 2009 Share Napisano January 31, 2009 Pa kateri program že pol rabiš sn že pozabil - sn v wtcc-ju delal skin ampak pozabil Link to post
Killer_B 87 Napisano January 31, 2009 Share Napisano January 31, 2009 Skine dobiš vse na uradni strani. Uporabi Photoshop in plugin DDS. Da boš lahko shranjeval skine v .dds datoteke. Vsa navodila imaš na strani od Race 07 in ne na STCC. Link to post
Mark24 0 Napisano January 31, 2009 Share Napisano January 31, 2009 sn najšo, vseeno tnx killer-b Link to post
KRUH 5 Napisano January 31, 2009 Share Napisano January 31, 2009 Na 1. dirki STCC prvenstva me žal nebo. lp Link to post
Mark24 0 Napisano February 1, 2009 Share Napisano February 1, 2009 Jaz tudi nisem mogel sodelovati, ker sem mogel mojo boljšo polovico peljat bolnišnico k zdravniku, saj si je zvila gleženj na sankanju z otroci. Link to post
MatejMejak 11 Napisano February 1, 2009 Share Napisano February 1, 2009 Mislim da je blo neki skakanja, ampak tokrat mi pomoje nismo krivi - vsake tolko so se vsi ustavli. Ping testiral in je v siol 10ms stabilen. Q: porazne - predzadnje mesto. Skoraj bi blo zadnje, kr sem ga komaj ujel pred spinom R: recmo da ok. Na štartu sem bil malo zmeden k je tolko avtov in nič prostora. Potem skozi dirko vozu ok, dokaj konstantno in skozi bokse pridobil nekaj mest. Se peljal neki časa na 4., potem me je po napaki prehitel brat in na koncu pri prehitevanju za krog zaostalega nism šel dovolj defenzivno pred Vončino in se je odpeljal mimo še on. Na koncu bratu zaštekal špil dva ovinka do konca dirke :(. Upam na uspešnejšo naslednjo dirko Link to post
mAxL 1 106 Napisano February 1, 2009 Avtor Share Napisano February 1, 2009 Žalostno sm tole odpeljav Bravo ndesign, pa našmu manekenu zupanu Zgleda da tale dedicated ni ravno najboljš Link to post
Recommended Posts