Skoči na vsebino

Sezona 1 [2009]

mAxL

Recommended Posts

• Odgovori 266
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

To itak, nočem bit pameten, je pa naš pomoje največji cilj, Slo-r je znan, se najbolje reklamira po Wtcc ligi, da se vse nove in nas pač voznike, še bolje podoču o teh vozilih, vožnjah,setupih,progah

Posted Images

Drugi teden sledijo treningi, da se še tisti, ki so manj vozili spoznajo z obveznim postankom (temu primerno nastavijo tipke). Fajn bi blo, da se na teh dirkah še bolj "pazljivo" odvozi prvi krog, ker jih bo potem itaq še veliko. Tako, da nebi blo ravno najboljš, če se že v prvem krogu konča za nekaj dirkačev, saj je dirka več kot dolga! V boxih je potrebno zamenjati vsaj 2 gumi, če ne vas igra sama diskvalificira.

Druga stvar so kvalifikacije. Na kvalifikacijah imaste SAMO en hiter krog...tako da če ga zajebete....ga zajebete :D ...torej bo potrebno dobro razmisliti ali odpeljati 1 krog na meji, ali malo bolj počasi pa ziher :wink: Na kvalifikacijah ne vidite drugih, tako da nebo kdo misliv, da mu je prekinla povezava ali pa ima kakšne težave :)

Tko ma narejen STCC, ko maš kvalifikacije....se ne vidi drugih....maš outlap/lap/inlap in verjetno, da ti kdo ne pokvari še tega kroga, se ne vidi drugih :) (na race2play imajo verjetno navadne kvalifikacije)

Krogov bo velik :)

Tudi jaz bi se prijavil s Hondo. Če je še kdo, da bi bli skup naj se javi :)

silverfox1973 evo lahko skupinsko nardimo, 3x Honda Acord, sta oba za? Jaz sem!

Ale zmagovalna, itak,sm jaz povprečje kvarim, sej zdej treniram na polno Anderstorp naredu že 80 krogov... :mrgreen:

Tudi jaz bi se prijavil s Hondo. Če je še kdo, da bi bli skup naj se javi :)

silverfox1973 evo lahko skupinsko nardimo, 3x Honda Acord, sta oba za? Jaz sem!

Ale zmagovalna, itak,sm jaz povprečje kvarim, sej zdej treniram na polno Anderstorp naredu že 80 krogov... :mrgreen:

Kaj pa zdaj? Trije fraj. Predlagam da se zmenimo takole: kdor ima večje ambicije za naskok prvenstva naj se pridruži Ale-tu, jaz pa se bom trudil da bom vozil in zvozil kolikor bo mogoče!

Vrooom!

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...