Skoči na vsebino

Live for Speed

play

Recommended Posts

Meni osebno je vsec, da imas na vseh avtih toliko nastavitev iz preprostega razloga, da se iz tega veliko naucis o dinamiki avta, pa se vec stvari je za studirat in sprobavat :). Same fizike se meni se vedno zdijo najboljse na trgu. Ja, assetto corsa se bolj pribliza minimalni hitrosti v ovinku v primerjavi z realnostjo, ampak to se nic ne pomeni. Feedback avta, ko gres cez limit je v lfsju po mojem mnenju neprimerljivo boljsi, v primerjavi z iracingom pa sploh, zato mam se vedno upanje po novem updatu in ponovnem vzponu lfsja :)

Tanov westhill je pa fenomenalen. Geometrija proge je zlo zanimiva in mas obcutek, kot da vozis en drug sim (tudi luknje so narejene tako kot je treba) :) Pa se 2 karting proge sta na voljo :))) direkt za FO8, hehehe

• Odgovori 99
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Knight Rider

Po zelooooooo dolgem času inštaliral tole. Še zmer zabavno   

Tudi če je tema o LFS praktično mrtva, jo bom malo osvežil s samoreklamo Danes zvečer je dvourna endurance dirka z baby-gtr avtom (ultra-lahek, ca. 200hp, fwd) na eni daljših prog v LFS (za tiste,

Posted Images

Vse lepo in prav, ampak wr seti za xfg se vozijo že čisto nerealno, to sem hotel povedat. In se strinjam, glede nekaterih stvari je LFS še vedno superioren, ampak meni predvsem proge vse uničijo. Bom pa probal v kratkem ponovno :)

• 3 months later...
  • 3 months later...

Dobra stara :) Ravno zadnjič brskam po starih videih, pa sem našel tole. Konec golden years za LFS. Zadnja dirka 3id s Hugom in Basfordom na čelu. No tukaj je moja bitka z Nikijem za lead v GT1 (Jaz sem v ekipi LowLandLions aka Inex), ki se je končala zelo klavrno, ko sem kot kak noob vžgal v GT2 Mariusa Golombecka v zadnjem krogu stinta. Še pred tem me pa Niki v svojem slogu umazano porine iz proge...

Smo bli pa mladi in f***jeni, da smo takole celo noč vozili :D

Uredil - terga
  • 1 month later...