play 502 Napisano December 15, 2008 Share Napisano December 15, 2008 A kdo kaj špila, kaj driftate??Se sploh dobi celo igro na dvd-ju original, al treba nabavit prek neta? Hvala Drift filma Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano December 15, 2008 Share Napisano December 15, 2008 kaj to rabiš original za prek neta?pa so not tud krožne pa to,al sam drift? :? Citiraj Link to post
MatejMejak 11 Napisano December 15, 2008 Share Napisano December 15, 2008 Js sem igral to neki. Za net je lahko prek hamachija menda (enkrat smo igrali že). Celo igro se da kupit pri njih, sam mislim da ni neki DVD, da boš mel doma. Kolkor sem js igral sem vozu tisti fwd bogi pa na staremu demotu driftal - novi demo nima več tistega avta . Bi mogu kje dobit "neuradno" verzijo, k že malo pogrešam -če ima kdo, se priporočam Citiraj Link to post
silverfox1973 4 Napisano January 9, 2009 Share Napisano January 9, 2009 Js sem igral to neki. Za net je lahko prek hamachija menda (enkrat smo igrali že). Celo igro se da kupit pri njih, sam mislim da ni neki DVD, da boš mel doma. Kolkor sem js igral sem vozu tisti fwd bogi pa na staremu demotu driftal - novi demo nima več tistega avta . Bi mogu kje dobit "neuradno" verzijo, k že malo pogrešam -če ima kdo, se priporočam Licenčna S2 ni veliko, vozi se prek neta, moja najljubša simulacija. Za dolpoteg jo najdeš tudi skrekano, vendar verzijo Y (trenutna Z). Izid nove posodobitve z novim VW Scirocco-om je bil preložen na začetek februarja. Lahko downloadaš z neta demo in špilaš kot demo driver. Podrobne nastavitve avta in zelo enostavno dodajanje svojih skinov, preko psd templejta narediš jpg in skopiraš v folder skinov. Osebno mi je najljubši drift! Drugače sem licenčni LFS S2 in netkar Pro. Vroooom! Citiraj Link to post
MatejMejak 11 Napisano January 10, 2009 Share Napisano January 10, 2009 Vem kako je z licenčno.. Sicer pa čakam, če bo Scirocco v demotu. Za morebiten nakup se bom odloču ko/če pride S3. -upam, da s kako novo progo v stilu public road (ne po mestu ampak po hribih kje ) in pa mogoče ena bol športna verzija avta RB4 - zdej mu mankja "malo" moči in bi lahko nardili en bol rally avto . ...pa da zvoke popravijo, k tej niso za nikamor :? Citiraj Link to post
terga 402 Napisano August 19, 2009 Share Napisano August 19, 2009 Js sem igral to neki. Za net je lahko prek hamachija menda (enkrat smo igrali že). Celo igro se da kupit pri njih, sam mislim da ni neki DVD, da boš mel doma. Kolkor sem js igral sem vozu tisti fwd bogi pa na staremu demotu driftal - novi demo nima več tistega avta . Bi mogu kje dobit "neuradno" verzijo, k že malo pogrešam -če ima kdo, se priporočam Licenčna S2 ni veliko, vozi se prek neta, moja najljubša simulacija. Za dolpoteg jo najdeš tudi skrekano, vendar verzijo Y (trenutna Z). Izid nove posodobitve z novim VW Scirocco-om je bil preložen na začetek februarja. Lahko downloadaš z neta demo in špilaš kot demo driver. Podrobne nastavitve avta in zelo enostavno dodajanje svojih skinov, preko psd templejta narediš jpg in skopiraš v folder skinov. Osebno mi je najljubši drift! Drugače sem licenčni LFS S2 in netkar Pro. Vroooom! Kak mas kej username...se lahk kej dobima Citiraj Link to post
ru7 5 Napisano October 8, 2009 Share Napisano October 8, 2009 Na S3 se ne splača čakat. Če kdo misli kupt naj kupi že zdaj S2, ker na koncu si na istem. Plačaš 12 funtov za vsak del od treh (S1,2,3). Tako da ko črto potegneš si na istem. Zdaj je funt ugoden tako da se splača, jst sem že naložu 12 funtov za S3 ko pride Če kdo fura postajte svoje username: ru7 [sLO], v igri kot [RTS] ru7 Citiraj Link to post
mAxL 1 106 Napisano April 30, 2010 Share Napisano April 30, 2010 Subaru Impreza STI 2009 Povezava! Citiraj Link to post
MatejMejak 11 Napisano April 30, 2010 Share Napisano April 30, 2010 Ja kdo pa je to delal..Impreza RWD Citiraj Link to post
cresh 0 Napisano May 3, 2010 Share Napisano May 3, 2010 in zakaj ne? Pa res ni jaki problem to nardit. Citiraj Link to post
MatejMejak 11 Napisano May 3, 2010 Share Napisano May 3, 2010 Pa res ni jaki problem to nardit. Missing the point :wink: Citiraj Link to post
cresh 0 Napisano May 3, 2010 Share Napisano May 3, 2010 Missing the point :wink: jah vem, sam drugo bi bilo če bilo to wrc impreza je pa kao ken block. Drugač itak ne gre Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano May 3, 2010 Share Napisano May 3, 2010 Kenova Impreza ima 4WD Citiraj Link to post
MatejMejak 11 Napisano May 3, 2010 Share Napisano May 3, 2010 Edine Impreze, za katere vem, da imajo zadnji pogon so od Team Orange v prvenstvu D1. Citiraj Link to post
Recommended Posts