baty 484 Napisano October 2, 2011 Share Napisano October 2, 2011 Ja ,jst tud pred dnevi probal grafično zlo uredi,tud voznost-občutk je kr dobr Po par krogih sem bil le 8 sekund zadaj... probal taun na zadnji pogon Vendar sem porabil dost časa ker....... Zakaj mi volan(g25)non stop nekam ukraj gre? .......žal ob nedeljah ne dirkam ...le po 23 ,če rata....pa drugič Se ne vidmo Citiraj Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano October 2, 2011 Share Napisano October 2, 2011 Server je online... vmes se je host nekaj po jajcih praskal Citiraj Link to post
vajtos 227 Napisano October 2, 2011 Share Napisano October 2, 2011 Toooo zadni sem biu (in to 2x) drgac pa je zanimiv tale lfs Citiraj Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano October 2, 2011 Share Napisano October 2, 2011 Jaz pa prvi 2x Prvič z malo sreče, drugič z ogromno Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano October 3, 2011 Share Napisano October 3, 2011 A tole ste fural? Nism nikol vozu LFS... Tole zatikajoče premikanje voznikovih rok mi para živce Vem, da je samo lepotna napaka, ampak fak mi gre na živce Citiraj Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano October 3, 2011 Share Napisano October 3, 2011 To je pa samo v posnetku in še to samo ko ne snemaš sebe... Citiraj Link to post
weasel 13 Napisano October 3, 2011 Share Napisano October 3, 2011 Tega zatikanja v igri ni, je super tekoče zavijanje :wink: tako kot je tomaž napisal, to se zgodi ko snemaš v multiplayerju, ker verjetno paketki ne dohajajo Citiraj Link to post
TheAmunraaa 60 Napisano May 14, 2012 Share Napisano May 14, 2012 Kaj pravite na tole: Je tole cela zadeva al mogoče samo proga, se že spogledujemo z S3???? [media=] Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano May 14, 2012 Share Napisano May 14, 2012 Tega sem svoje čase kar nekaj prevozil, u bistvu prva simulacija za tiste čase, ko sem imel občutek da ima avto res neko maso. Žal pa se multiplayer ni obnesel pa tudi pretirano velik folka ni vozilo. A to je zdej kakšna nova verzija? Citiraj Link to post
SkyNet 21 Napisano May 14, 2012 Share Napisano May 14, 2012 LFS konkretno spi že zadnjih pet let. VW Scirocca so napovedali že pred več kot tremi leti in pol pa ga še ni, Rockinghama tudi ne. V tem času je iRacing dobil več kot polovico novega contenta, LFS pa ne morejo spackat enega avta in ene proge. So pa trme in delajo po principu my way or the highway. Ok naj jim bo, imajo svoj krog fanatičnih oboževalcev, med katerimi sem bil doooolga leta tudi sam, pa potem uvidiš da zadeve nikamor ne peljejo. Vsi pedlogi naletijo na neplodna tla, devi delajo po svoje, vsak izdan popravek je bil izdan da se dodajo nepommebne novosti in pobijejo hrošči, zaradi katerega verjetno trpi 0.0001% igralcev. Leta 2005 ko je prišla ven S2 alpha je bil špil še nekako na vrhuncu, bili so skoraj edina simulacija na trgu. A v svoji ekipi treh developerjev trmasto vztrajali naprej. In razen če kmalu ne izdajo S3 in pokažejo kopico novih prog in avtov bodo pogoreli. iRacing jih je tako prehitel, da se je prah za njim že zdavnaj polegel in se od njega sliši samo še zvok motorja v daljavi Asseto Corsa pa tudi obeta veliko več kot LFS. Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano May 14, 2012 Share Napisano May 14, 2012 Se mi je kar zdelo, kar do tega posta tukaj nisem o LFS slišal že celo večnost. Citiraj Link to post
gojzer 126 Napisano September 17, 2012 Share Napisano September 17, 2012 Po dolgem času spet inštaliral, pa odklenil....mmm samo pobje to se še vedno takkooo lepppoo pelje! Pravi užitek ga je malo po peglat pa podriftat. Škoda res da ni neke skupnosti oz. modov ki bi zadevo nardili popularno, ker vodljivost avtom je še vedno med top! 1 Citiraj Link to post
play 502 Napisano September 19, 2012 Avtor Share Napisano September 19, 2012 Za uživat v driftu, ni boljšega špila po fiziki in kot kaže ga ne bo in ne bo! Sicer jaz sem ta špil le vozil zaradi driftanja. Citiraj Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano September 19, 2012 Share Napisano September 19, 2012 Glede na trenutno situacijo v simracingu bi jaz takoj začel furat ligo v lfs (spet), dolga leta je bila tudi za dirkanje top. Problem je še vedno pomanjkanje ljudi. Tudi če updata fizike ni že skoraj 4 leta, se še vedno da odlično furat in zabavat Takoj sem pripravljen organizirat mini demo ligo - če bi bil interes Citiraj Link to post
Recommended Posts