Skoči na vsebino

GHD

play

Recommended Posts

• 9 months later...
  • Odgovori 175
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Dirka je mimo, fajn je bilo kot vedno. Kljub temu, da so vsi govorili, da je oprijem slab, me je le-ta v prvih zavojih presenetil. Na srečo grem prvič z veliko rezervo, ker tale asfalt je res obupen.

Evo, spet smo bli v akciji   Onboard:   

Ja tud jst sem bil na GHD Gorjanci, sicer v malo drugačni vlogi kot ponavadi na dirkah Onboard predvozila Renault Clio RS200 CUP (jaz vozil) Glej v HD

On 2. 9. 2015 at 22:46, terga je napisal:

Porsche 935 v Ilirski??? Že prej mi je bio žal, da nisem imel časa prit pogledat, zdej mi je pa še bl :( 

Dobr tiščijo.

Ta vikend je tud na Gorjancih ;)

• 2 months later...

Janko, se pa že tok let poznava, da bi lahko prepoznal iz posnetka, da to nisem jaz. Morm pa priznat, da je tut men že to ratal, sam na srečo je blo to že 15-20 let nazaj, ko še ni imel vsak pametnega telefona v žepu tako, da ni posnetka...:D

• 5 months later...
  • 3 months later...

Ta vikend! http://www.ghd-gorjanci.si

2953&width=692&height=231

Zanimame če kdo kaj več ve??

Prireditelji so predstavili tudi možnost podaljšanja trase v prihodnosti; tako bi presegla dolžino pet kilometrov, s tem pa bi lahko preizkušnja na Gorjancih kandidirala tudi za uvrstitev v koledar evropskega prvenstva.

Zanima me sm eno, če bodo potegnil gor proti vrhu, super bi blo da fajfo pustijo, in zanima me le to al gre reč mimo fajfe al ne?? Ker prvi ghdji so šli mim fafjfe nato cilj, če bo tko noro!!