Skoči na vsebino

GHD

play

Recommended Posts

• Odgovori 175
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Dirka je mimo, fajn je bilo kot vedno. Kljub temu, da so vsi govorili, da je oprijem slab, me je le-ta v prvih zavojih presenetil. Na srečo grem prvič z veliko rezervo, ker tale asfalt je res obupen.

Evo, spet smo bli v akciji   Onboard:   

Ja tud jst sem bil na GHD Gorjanci, sicer v malo drugačni vlogi kot ponavadi na dirkah Onboard predvozila Renault Clio RS200 CUP (jaz vozil) Glej v HD

Sej maš gor...

Ja mahal sm ti Ale k trapec, nism mogu do tebe nikakor, pa še 100% nism bil al si ti al ne, matr si se postaral ajme....hecam te, vglavnem točno tle nekje sm bil k ta model babo snema, kul plac, vsi pijanci na kupu, blo je res ok sobto in nedeljo, pa še dva kolga sta furala rumeno integro, in igi prezo plavo ....kr dobr sta peljala!

Grega je tudi dobr peljal

Formulo maš par postov višje...je @play prilepil, tiste s prvega ovinka pa tut jaz nisem vidu in ne vem, če posnetek obstaja, vem samo, da so voznika skor eno uro reševali iz avta. Je bil mal polomljen...

EDIT: Ja @play kje bom med tolkim folkom vidu, da en glih men maha, postaral sem se pa glih za eno leto od lani :DD

Uredil - Ale
  • 11 months later...

@play , če tuki nebi net delal tko kot veter zapiha, bi mogoče še vidu tvoj post, tko sem ga pa šele zdaj vidu...sorry. Bil sem pa eno sodniško mesto pred šikano, ker je druga ekipa organizirala dirko in nas niso postavli tako, kot ponavadi.

Eh bejš jst pa vlečem sabo  2litra šnopca zate :) Da te ubijem...tebe pa ni, hec, bil na startu k penzjonist, čakal cela 2 dni, da prek ODPRE HAUBO OD TYPE R-A  A ON NI OPDRU, MA DEJ NOOO.... :)