PEK 2 291 Napisano February 26, 2015 Share Napisano February 26, 2015 Ma če bi te modeli mal fizko popravit znal, da se nebi vse tako mehko in počasi dogajal z avtom... Proga sploh ne vem a je reallife slika al iz igre... Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano February 26, 2015 Share Napisano February 26, 2015 Reallife slika iz igre Take oblake bi js rad mel v acju Citiraj Link to post
kimikaze 342 Napisano February 26, 2015 Share Napisano February 26, 2015 Reallife slika iz igre Take oblake bi js rad mel v acju Hehe torej ne bi rad videl spremenljivega, dinamičnega vremena v AC in s tem tudi v prihodnosti mogoči 24 urni cikel? Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano February 26, 2015 Share Napisano February 26, 2015 Tega takintak ne bo..niti mi ni pomembn, ker najdaljše dirke ki jih vozim so do 3 ure dolge. Dež ja, noč dan ne. 1 Citiraj Link to post
Primzzy 49 Napisano February 26, 2015 Share Napisano February 26, 2015 Noč-dan je imel že GTR2, pa se v nikjer ni vozilo tega, ne online in ne v nobeni ligi. In zdaj mislim da je enako, vsi zelo jamrajo, kako ni noč-dan cikla, potem pa če bi bil, pa tega na nobenmu serverju ne bi bilo. Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano February 26, 2015 Share Napisano February 26, 2015 Bolj je važn da bi mel naprimer, umazano, čisto linijo. Pa potem še dežne razmere..vse ostale je nepotrebno. Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano February 26, 2015 Share Napisano February 26, 2015 Dežne razmere, sušenje steze, en del moker, drugi suh,... da greš izven linije hladit gume,... to smo vse v GTR2 počel... good old days Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano February 26, 2015 Share Napisano February 26, 2015 Najbolš da nekdo nardi remake za GTR2, grafika, pa ffb boljši..pa smo zmagal Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano February 26, 2015 Share Napisano February 26, 2015 V GT6 je tudi dan/noč cikel in je zares zakon furati,sploh ko vidiš,da se ozvezdja in ostalo premika kot v realnosti. Pa še nekaj,dejansko lahko imaš real live vreme,kot je v realnosti na tisti čas. Recimo,ko je bila dirka 24h Le Mans smo imeli točno takšno vreme tudi v igri. Pa tudi zvečer so pnevmatike hladnejše in prav tako vpliva na vožnjo.Dežne razmere so bolj kot ne katastrofa v vsaki simulaciji,ki pač to podpira,ker tudi v realnosti se dirkači ne veselijo preveč dežja in tudi mene ne fascinira preveč,tako,da tega ne pogrešam. Morda kakšna mala plohica in to je to No vse to so želje za kakšno pc simulacijo in mislim,da je to edinemu v teh novodobnih dirkačinah uspelo ISI-ju. Za iRacing ne vem kako ima to poštimano. GTR2 pa je itak legendaren špil. Citiraj Link to post
tauko 6 Napisano February 27, 2015 Share Napisano February 27, 2015 Imam prašanje glede vRP točk. To se jih je dalo včas kupt, dej pa nker ne zasledim to opcijo. Jih potem dobivaš z udeležbo na dirkah al kuko je s to stvarjo? Al je nakup paketov\avtov\prog povezan s steam dnarco? Sem si pa nabavu DTM E2014, ADAC GT masterse in pa european track pack, vse skup je pršlo malo manj kot 45 ojrov. Volaniziru še nisem, mal sn na tipkovnco probu, pa to ni to. Je pa res, da avteki kr mal plavajo namest vozjo. Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano February 27, 2015 Share Napisano February 27, 2015 vRP lahko kupiš tukaj -> http://www.raceroomstore.com/shop_en/vrp vRP dobiš za kakšno hotlapanje in pa ko imajo na twitch.tv kakšen developtment video, jih potalajo. Jaz sem do zdaj zapravil 10€ pravega denarja, pa imam avtomobile iz 12ih različnih klas in 16 različnih prog... Je pa fajn počakat na kakšne akcije potem, pa je vse cenejše Citiraj Link to post
tauko 6 Napisano February 27, 2015 Share Napisano February 27, 2015 HVALA Hm,čudn da tega nism včer opazu\vidu\porajtu. Sem pa bil na tej strani, sam sn bl švoh gledu. No dej pa za drugič vem. Sej za adac gt master sm mel 90% popusta, v bistvu sm samo avte dokupu, k proge sem že imel. Dej pa sam še azijsko\američke proge, pa smo skor komplet. Zdej mi je pa jasn, zakaj je igra težka 12 GB. Je že vse notri, sam odklent je treba vsebino Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano April 12, 2015 Share Napisano April 12, 2015 Meni jo pa ne gre več zagnat. Je vsakič error, ko se dowloada nekaj na steamu? Citiraj Link to post
Robert_S 102 Napisano April 12, 2015 Share Napisano April 12, 2015 Najbolj da das verify integrity of game cache Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano April 13, 2015 Share Napisano April 13, 2015 Sem dal. Pa odstranil in še vedno ne gre. Errorr se spiše, ko se pojavi okno za prenos... Citiraj Link to post
Recommended Posts