MirO 67 Napisano January 23, 2013 Share Napisano January 23, 2013 Samo tale dva se preganjata od Slovencev tm po Australiji čez pukl Filmček še sledi 1 Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano January 23, 2013 Share Napisano January 23, 2013 Igra je super dodelana(testiral malce včeraj) in so trenutni vtisi glede igralnosti,grafike zelo obetajoči.Tudi na moji kišti so FPS vedno na 55-60.Več bom pa videl med vikendom ko bo več časa. Citiraj Link to post
StankoKumelj 2 Napisano January 23, 2013 Share Napisano January 23, 2013 Samo tale dva se preganjata od Slovencev tm po Australiji čez pukl Filmček še sledi Sej jst sm tud vmes, samo zadnja dva builda nekako nisem mel časa vozit. Citiraj Link to post
MirO 67 Napisano January 23, 2013 Share Napisano January 23, 2013 Ja, bistveno težje je obvladat to "beštijo" kot pa gledat posnetek. Kristus kak to leeeeeti. 3 Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano January 23, 2013 Share Napisano January 23, 2013 še mal unedited slikc iz današnje voznje po autodromo algarve 7 Citiraj Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano January 24, 2013 Share Napisano January 24, 2013 Končno sem tudi jaz mel priliko probat (hvala Zokidu, tudi jaz nisem vedel, da lahko kupim tiste credite zastonj) pa me zanima vaše mnenje o igri... Grafika je super, zvok fenomenalen, občutek avta je tudi ok, ampak se mi zdi da avti plujejo kot čezoceanske barke - nobene direktnosti, hitre odzivnosti v ovinkih... Sem samo jaz čuden? Zdi se mi, da bi avto kot je RUF moral ubogat takoj ko obrneš volan, ne pa tako kot da bi mel Citroenovo hidravliko nastavljeno na maximum comfort 1 Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano January 24, 2013 Share Napisano January 24, 2013 Tega ladijskega efekta jaz ne čutim na F710 gamepadu... Bo treba res poslat že enkrat volan v nemčijo hehe... jutr jutr, to bom naredu,... yea right Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano January 24, 2013 Share Napisano January 24, 2013 Kup si volan, ne pa ta Fanatec 3 Citiraj Link to post
MirO 67 Napisano January 24, 2013 Share Napisano January 24, 2013 Tomaž dej probaj narest z RUF en krog (pač ene proge)potem pa takoj z McLARNOM pa boš vidu kakšna je razlika v gripu,po mojmu mišlenju je ogromna. Očitno se RUF tako obnaša, glede na surovo moč. Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano January 24, 2013 Share Napisano January 24, 2013 Tomaž jaz te ne poznam in ne vem kakšen voznik si, ampak moje mnenje je,da če ima vozilo 500 KM+ se potem pri vožnji brez pomoči dogaja to, da vozilo rado zanese, če nisi malo bolj pozoren. Sploh pa ne moreš ocenjevati gripa po dveh krogih, ampak po odpeljanih vsaj 10. ali več, kajti kot veš tudi gume se morajo segreti. Jaz sem včeraj fural RUF in moram priznati, da se ga fura odlično. 1 Citiraj Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano January 24, 2013 Share Napisano January 24, 2013 Odzivnost, odzivnost, odzivnost p.s. kdaj sem pa kaj napisal o gripu in da je narobe, če avto odnese? Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano January 24, 2013 Share Napisano January 24, 2013 Ups, potem pa se ti iskreno opravičujem Upam, da ne zameriš, sem narobe razumel. Grem še zdaj malo furati Zgleda,da danes ne bom fural Pomojem delajo na novih posodobitvah in bomo le teh(upam) kmalu deležni. 1 Citiraj Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano January 24, 2013 Share Napisano January 24, 2013 Saj me veseli, da vam je všeč, meni feeling enostavno ne sede. Glede vsega je malo boljša od Race serije, glede vožnje pa mi je slabša - pa ne, da je Race odličen glede fizike... imho seveda Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano January 24, 2013 Share Napisano January 24, 2013 One topic to announce them all. Today we will be replacing a hard disk on one of our servers. Should be as easy as a hotswap, but with Murphy's law, I prefer to warn here that things might have to be switched off. Expect some possible downtimes during the morning (swedish time) We are starting the deployment of a new build. Maintenance mode will be active in the coming minutes. Expect a build update later tonight. An announcement will be posted. Citiraj Link to post
Recommended Posts