PEK 2 291 Napisano January 22, 2013 Share Napisano January 22, 2013 Lets say we have a league with GT3 cars... Is it enough for me to buy ONE GT3 car and other guys only their preffered ones, and we can still race eachother? Will it be the same with WTCC class (if that class is coming), or will everyone have to buy a boundle? Yes, this question was answered in one of the QA's on the blog. You don't need to buy all the cars to be able to compete or to see each other online. Zdaj upam da je spodaj videl tisto kar sprašujem o WTCC. Citiraj Link to post
TheAmunraaa 60 Napisano January 22, 2013 Share Napisano January 22, 2013 Ne morem da verjamem, da sem končno dobil beta invite Če bi pa moj internet mal hitrej delu bi se pa lahka zgodil, da bi jo lahka celo ta tedn igrau Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano January 22, 2013 Share Napisano January 22, 2013 Drug tedn je že tko open beta Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano January 22, 2013 Share Napisano January 22, 2013 Imam vprašanje in sicer še preden sem dobil za beta testing invite sem inštaliral igro.Danes sem dobil kodo,sem se registriral prijavil ampak,če grem v igro nima nič več funkcij oz.avtov kot prej.Ali moram igro uništalirat in jo ponovno snet ter inštalirati?? Igro sem tudi aktiviral preko steam-a. Citiraj Link to post
MirO 67 Napisano January 22, 2013 Share Napisano January 22, 2013 To ni več enaka igra kot prej (piše WIP zraven) sej ti avtomatsko dol vleče ko boš aktiviral igro Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano January 22, 2013 Share Napisano January 22, 2013 Ne,nič od tega se ni zgodilo.Igro sem aktiviral in nič.Sedaj sem jo zbrisal in še 1x dol vlečem. edit: sedaj sem za finto še 1x dal registrirati izdelek in komaj sedaj mi je ponudilo download igre,ki ima oznako VIP . Hvala za pomoč Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano January 22, 2013 Share Napisano January 22, 2013 Igra je videti super, samo me še nekaj zanima, kaj ostale avtomobile in proge je potrebno kupiti?? Citiraj Link to post
MirO 67 Napisano January 22, 2013 Share Napisano January 22, 2013 Tam v portalu zgoraj desno imas vRP in izberi 5000 pa pokup vse proge in avte. Pol kasneje pa dobiš neko pošto na mail od steama, pa ignoriraj to. Pa kr na Bathurst pejt z ruf-lom Citiraj Link to post
MirO 67 Napisano January 22, 2013 Share Napisano January 22, 2013 Men tud od začetka ni blo jasn pa mi je ober mAxL razložu. Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano January 23, 2013 Share Napisano January 23, 2013 Spet mal sprobal. Lepo napreduje grafika. Vse na High in 4AA pa je nad 60FPS skos. Vse so tudi malo osvetlili tako da izgleda še boljše. Reklamni panoji so supr ob progah, edino kar me še vedno moti so znaki, ki pa se jih bo očitno treba navadit... Original SS (za tiste ki še nimate bo dovolj ) Klik na sliko za 1080 Handlinga in FFB še ne morem komentirat na volan, ker gamepadam ... ampak pomoje ne more bit slabo, na gamepad težko odpeljem kak non-invalid krog 2 Citiraj Link to post
Mjugen 35 Napisano January 23, 2013 Share Napisano January 23, 2013 Tam v portalu zgoraj desno imas vRP in izberi 5000 pa pokup vse proge in avte. Pol kasneje pa dobiš neko pošto na mail od steama, pa ignoriraj to. Pa kr na Bathurst pejt z ruf-lom Aha, torej če prav razumem, lahko dobiš denarne točke brezplačno ? Citiraj Link to post
zokid 772 Napisano January 23, 2013 Share Napisano January 23, 2013 to je samo v beti, pol ko bo dokončen izid, bo pa pravi denar v igri Citiraj Link to post
zokid 772 Napisano January 23, 2013 Share Napisano January 23, 2013 ker me kar naprej sprasujete kako pa kaj z tem plačevanjem , bom zdaj tukaj napisal kako pa kaj: Ste v beta špilu, kjer je vse zastonj, ampak morate kupiti avte in proge, ker testirajo način plačevanja, ko bo izid igre bo način kupovanja isti samo da bo v igri pravi denar! Tako da brez panike samo kupujte in igrajte! ps. na mail dobite potrdilo o nakupu ampak ga ignorirajte 2 Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano January 23, 2013 Share Napisano January 23, 2013 Zorko, pol lahko kupim s tvojim accountom Portimao? Da ti ne bo slučajno kaj računalo...? Drugač pa RRRE bo top. Vsakič ko zaženem je bolje. Citiraj Link to post
zokid 772 Napisano January 23, 2013 Share Napisano January 23, 2013 Ja ni panike, ti samo daj. 1 Citiraj Link to post
Recommended Posts