B_U_R_I 3 290 Napisano October 13, 2012 Share Napisano October 13, 2012 (urejeno) Ne vem, jst sploh peljat ne morem, ker imam tak občutek, kot da mam pol sekunde laga. Neki moram z nastavitvami zrihtat, ker ko gledam posnetke od ostalih, ne zgleda tako slabo kokr pr men. Glede samga modela vožnje, bomo pa pol vidl k bo GetReal opcija. Tole je zdj Amateur. Drugač pa Race07 sploh ni tako slaba zadeva. Za slo-racing lige je blo dbest. Uredil October 13, 2012 - Matjaž Murn Citiraj Link to post
play 502 Napisano October 14, 2012 Share Napisano October 14, 2012 Maš volan updajtan na zadnjo verzijo? Drugače je na forumu nekje Hrvat on veliko ve za te nastavitve, pa mu piši zs... Citiraj Link to post
zokid 772 Napisano November 17, 2012 Share Napisano November 17, 2012 Da še jaz nekaj napišem, Danes ko je Maxl napisal da je dobil kodo za RRE sem takoj pogledal na moj mail in nič, mater spet sem skozi padel, nato se spormnim in se pogledam med spame in lej ga tam je coda, hitro potegnem dol opravim papirnate formalnosti in igra se že zacne. Prvi vtisi po skoraj dveurnem preganjanju so zelo dobri, o grafiki nebom bluzil, ker me ne zanima kam pada senca in če je trava že za pokosit,bom pa napisal malo o fiziki in obcutkih. Pa ceprav se je beta je dosti bolj v prednosti od RF2, grafika na max in vse lepo tece brez zatikanja, frejmov nisem meril ker ni bilo casa. Po dogotrajni nastavitvi volana (malo sem se lovil z novimi okni oz. meniji) pozenem. Moram rect da je simbin naredil korak dalje od svojih prejsnih iger. Če je race in podobno malo vleklo na arkado, se tanovi RRE nagiba k simulaciji oz realnosti! Avtomobili so zahtevni, tezki za vozit (500 konjev), tako da komaj čakam da pride kaksen normalen avto da potestiramo se malo v detalje! Nekaj kaj me je full pozitivno presenetilo je tale slika: Ko pride do poškodbe vozila, v tem primeru vetrobransko steklo ti steklo deluje kot da je zlomljeno in ti tako otežuje pogled na cesto! Evo še en video Bolj strokovno mnenje pa bo podal PEK , jutri ko sproba zadevo, v glavnem jaz happy 1 Citiraj Link to post
mAxL 1 106 Napisano November 17, 2012 Share Napisano November 17, 2012 Ne veliko objavljati youtube posnetkov, ker si se strinjal, da neboš delil okoli teh informacij (NDA) Ker se lahko konča tudi z banom steam accounta 1 Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano November 17, 2012 Share Napisano November 17, 2012 Zgleda odlično..kar se tiče obnašanja avta in izgleda..zvok pa tut.PAF!!! Citiraj Link to post
David91 68 Napisano November 17, 2012 Avtor Share Napisano November 17, 2012 Dobro zgleda!!! Tudi jaz sem dobo pod vsiljeno pošto jutri potestiram in še jaz poročam (če bo moja mašina seveda zlaufala to) Citiraj Link to post
igi 51 Napisano November 18, 2012 Share Napisano November 18, 2012 Uh kir ZVOK!! Tale video bolj prepriča kot tisti demo, ki smo ga sprobali nedavno. Za vozit je bilo tisto bolj meh... Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano November 18, 2012 Share Napisano November 18, 2012 Sm odpeljal par krogov na Portimao in Hockenheim... Grafika je kar pozrešna,... Špilam lahko nekje okol MED vse še normalno potem začne štekat zlo. Ampak je pa dost lepš kokr smo vajeni od simbina... Vseeno pa ni to to še za moje pojme. Imam še probleme z AA/AF, ki enostavno ne delata,... ne vem zakaj. Zvok je odličen, sploh če poslušaš od zunaj. Handling ni nič kaj uizi... vsak pospešvanje moraš bit zlo previden,... Nekako še ne najdem pravega občutka na volanu, se je potrebno igrat s parimi FFB parametri, da bi čutil avto kot v recimo zadnje čase GTR2 (P&G 3.0 mod) Zaenkat kot pravim dokaj uredu, upam pa da kmalu dodajo kakšen avto ki ima manj kot 500HP... s tistimi sem bolj na TI. 1 Citiraj Link to post
mAxL 1 106 Napisano November 19, 2012 Share Napisano November 19, 2012 Meni grafika teče super, zdaj pa čakamo kak bolj normalen avto, ala WTCC, STCC, BTCC,... 1 Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano November 19, 2012 Share Napisano November 19, 2012 Danes še malo odpeljal zokid-ov account ... moram rečt da mi je čedalje bolj všeč. FFB sem kolikor toliko poštimal in zadeva postaja lepo vodljiva Edino za moje pojme so bremze predobre,... nič blokiranja zaustavijo pa tistega Judda tak da ti oči vn padejo. Grafiko sem tudi nekako uspel poštimat, na nekaterih delih se mi zdi kot bi se zatikalo a FRAPS kaze vedno nad 70 fps... z VSYNC je veliko bolj lepo in tekoče, ampak zamuja volan. Upam da mi jutri še malo pusti sprobat zokid ,... komaj pa čakam na 300hp avte. 1 Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano November 20, 2012 Share Napisano November 20, 2012 Ni mi jasno zakaj PRI VSAKEM ŠPILU sence naredijo takšen FPS drop... ma razlika je 40% če mam shadows on alpa off... Citiraj Link to post
sennas 1 040 Napisano November 20, 2012 Share Napisano November 20, 2012 Na off more bit zakon, vse v zraku, ko da je 286 komp Citiraj Link to post
mAxL 1 106 Napisano November 27, 2012 Share Napisano November 27, 2012 @zokid Danes prihaja nov build, upam na kakšnen pameten avto ter progo 1 Citiraj Link to post
zokid 772 Napisano November 27, 2012 Share Napisano November 27, 2012 Nice, komaj cakam. Ker sem ze malo navelican ene in iste konje gonit Citiraj Link to post
Recommended Posts