A. Golja 1 Napisano November 21, 2008 Share Napisano November 21, 2008 itak Colin 2 je zakon!!! Citiraj Link to post
Ale 472 Napisano November 21, 2008 Share Napisano November 21, 2008 itak Colin 2 je zakon!!! Kaj je pa pol Richard Burns Rally Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano November 21, 2008 Share Napisano November 21, 2008 itak Colin 2 je zakon!!! Kaj je pa pol Richard Burns Rally Citiraj Link to post
Blaz 5 Napisano November 22, 2008 Share Napisano November 22, 2008 Še par slikic Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano November 22, 2008 Share Napisano November 22, 2008 druga slika je huda! Citiraj Link to post
Blaz 5 Napisano January 3, 2009 Share Napisano January 3, 2009 Tole me predvsem zanima... Q: The online features in the original DiRT felt a little compromised – is there going to be significant changes to the multiplayer for the sequel? A: It's all new. You'll see competitive online racing in all race types, plus a progressive reward system and community features which we'll talk more about in coming months. Citiraj Link to post
mAxL 1 106 Napisano January 3, 2009 Avtor Share Napisano January 3, 2009 Jast mam tak občutek da DIRT 2 nebo edini rally v letu 2009 SIMBIN se namreč hvali z novim igralnim pogonom LIZARD, ki naj bi bil idealen tudi za rally. Za leto 2009 so poleg RacePRO napovedali nek čuden naslov igre, nevem zakaj bi iz licenc STCC in WTCC šli na slabše, ampak glede na to, da je WRC licenca že zasedena(SONY), pa je IRC verjetno prosta. Še najbolj pa približa dejstvo, da EUROSPORT in SIMBIN že kar nekaj časa sodelujeta pri promocijah drug drugega (Race07 vsebuje logote eurosporta in obratno)...in ker EUROSPORT močno promovira rally serijo IRC....bi znalo tukaj nastati kako sodelovanje. Če bo kdo v Monte carlu na prvem rallyiju, naj malo povohuni v boxih in pogleda, če je kje kdo, ki slika z bundo SIMBIN :mrgreen: To je moje mišlenje, da ne bo kdo razoračaran, če to nebo res Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano January 3, 2009 Share Napisano January 3, 2009 lahko bi pa tud DTM nardil igrco Citiraj Link to post
igi 51 Napisano January 12, 2009 Share Napisano January 12, 2009 Jast mam tak občutek da DIRT 2 nebo edini rally v letu 2009 SIMBIN se namreč hvali z novim igralnim pogonom LIZARD, ki naj bi bil idealen tudi za rally. Za leto 2009 so poleg RacePRO napovedali nek čuden naslov igre, nevem zakaj bi iz licenc STCC in WTCC šli na slabše, ampak glede na to, da je WRC licenca že zasedena(SONY), pa je IRC verjetno prosta. Še najbolj pa približa dejstvo, da EUROSPORT in SIMBIN že kar nekaj časa sodelujeta pri promocijah drug drugega (Race07 vsebuje logote eurosporta in obratno)...in ker EUROSPORT močno promovira rally serijo IRC....bi znalo tukaj nastati kako sodelovanje. Če bo kdo v Monte carlu na prvem rallyiju, naj malo povohuni v boxih in pogleda, če je kje kdo, ki slika z bundo SIMBIN :mrgreen: To je moje mišlenje, da ne bo kdo razoračaran, če to nebo res je zelo offtopic, sam če maxl piše v to temo o tem pa lohk tud jaz http://www.gamesindustry.biz/articles/blimey-games-saved-from-closure Skratka, Blimeya ni več, zdaj je "Slightly Mad Studios" :mrgreen: Citiraj Link to post
mAxL 1 106 Napisano February 22, 2009 Avtor Share Napisano February 22, 2009 Izid: 9. september 2009 OK, ta je pa mal huda...nevem kje so jih pobral (sicer pa tud druge niso kake rally države) Vse skupi me spominja že na Sega Rally "Features a World Tour mode taking you to various locations including North America, Japan, Malaysia, Baja and Croatia." Citiraj Link to post
play 502 Napisano February 22, 2009 Share Napisano February 22, 2009 Pol bo pa treba špil nabavt, mogoče celo kakšne gorjance zagledamo Citiraj Link to post
play 502 Napisano March 3, 2009 Share Napisano March 3, 2009 Se zavedam da bo grafika nadmočna, ko bi bila vsaj igralnost pol toliko, bo res hud špil! Citiraj Link to post
Arnoldio 0 Napisano March 3, 2009 Share Napisano March 3, 2009 Izid: 9. september 2009 OK, ta je pa mal huda...nevem kje so jih pobral (sicer pa tud druge niso kake rally države) Vse skupi me spominja že na Sega Rally "Features a World Tour mode taking you to various locations including North America, Japan, Malaysia, Baja and Croatia." Bolj na Xpand rally Citiraj Link to post
Recommended Posts