thestig 1 Napisano July 28, 2012 Share Napisano July 28, 2012 Če ima kdo delujoč H-menjalnik za G25 in ga ne potrebuje, ga odkupim. Ponudbe na ZS. Citiraj Link to post
marko 36 Napisano July 29, 2012 Share Napisano July 29, 2012 Jst ga mam ja lahko se kej zmeniva Citiraj Link to post
thestig 1 Napisano July 29, 2012 Avtor Share Napisano July 29, 2012 Sem ti hotel poslat zasebno, pa ne moreš prejemati sporočil Imam težave z menjalnikom, mi ne dela več in ko ga priklopim na volan, še volan več ne deluje in ne vem, ali je kriv menjalnik ali kakšni kontakti ali kabel v volanu. V primeru da menjalnik kupim, ali bi bilo mogoče, da vam ga pošljem nazaj, če mi ne bo deloval? Kakšna pa bi bila cena? Citiraj Link to post
marko 36 Napisano July 29, 2012 Share Napisano July 29, 2012 Lahko se tak zmeniva. Pa imate/imaš poštnino vi/ti čez? 20€? Glede ZS mi jih je pa maxl zaklenu, pa je reku da jih bo nekoč odklenu, pa je zgleda pozabu Citiraj Link to post
thestig 1 Napisano July 30, 2012 Avtor Share Napisano July 30, 2012 Bo vredu, če se zmeniva za 15€, pošljete po pošti na moje stroške in plačam po prevzemu, če pa bo kak problem, pa pošljem nazaj vam na moje stroške in vrnete denar. Glede vi/ti, pa mi reči kar ti. Citiraj Link to post
marko 36 Napisano July 30, 2012 Share Napisano July 30, 2012 Ok, zmenjeno Dokončno se pa lahko prek maila zmenva, mckaneslo@gmail.com Citiraj Link to post
Recommended Posts