Skoči na vsebino

Nagradna igra na FB

play

Recommended Posts

• Odgovori 30
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Sedaj pa zares, nagradna igra je narejena! Hitro poklikat reči, hvala! http://www.facebook.com/Playgame.biz

No, kdaj dobim konzolo, je konec te igre?

Zdravo Povabil bi vas, da v prvem koraku izpolnete anketo in nato sodelujete v večji nagradni igri. Za vsak glas, bom zelo vesel. Vsaki dan, pa tudi nekaj novih informacij glede igralnih konz

• 3 weeks later...
  • 3 months later...
  • 1 month later...

Izžrebali smo srečnega nagrajenca naše nagradne igre. To je Dare Železnik, ki je za svojo naj konzolo izbral PS3.

V skupnem seštevku pa je bila tokrat zmagovalna konzola PS3, zmagovalna igra pa Grid 2.

Nagrajencu iskreno čestitamo, ostalim pa želimo več sreče (in tekmovalnosti) v prihodnjih igrah.

306845_559888527389086_2046151174_n.jpg

Kmalu nova nagradna igra Playstation 4 vs Xbox Infinity!

Spremljajte tukaj:

http://www.facebook.com/Playgame.biz

• 1 month later...

Kot on pravi dela dobesedno vse oz:

moralo bi biti tako, da ko nekoga uspešno povabiš ni več na seznamu, če se pa vabilu ni odzval je pa jasno še vedno na seznamu, tako da se čez kak mesec lahko ponovno pošlje komu vabilo... Glede tega, da če nekomu pošlje vabilo in ni nujno da on sprejme je pa to jasno, če bi se poslalo in bi vsi avtomatsko sprejeli bi bilo malo čudno (oziroma za nas odlično) :)

no da odgovorim nazaj :)

namreč na povabilo je odzvan in je še vedno na seznamu. pošljem mu lahko vseeno ampak se ne šteje kar je verjetno tudi pravilno. ko sem zadnjič pošiljal vsi niso dobili prošnje (sem jim pisal če lahko kliknejo (parim) tako da sem videl če gre in nekateri pravijo da niso dobili - mogoče vzrok da sem poslal v parih rundah po 50-tim v roku par minut.

Damjan, odgovor zate...

Sem sprobal in res tisti, ki so že vstopili v nagradno igro so še vedno prikazani. Je pa to napaka s strani Facebooka in je bila že prijavljena in so jo potrdili in jo odpravljajo (sicer s prioriteto "medium", kar lahko traja več tednov, včasih tudi mesecev).

Lep pozdrav

Takole, se je zadevo malo drugače sprogramiralo in sedaj se prikazuje seznam prijateljev, ki aplikacije še ne uporabljajo.ps