Skoči na vsebino

Killer Bee Stream

Killer_B

Recommended Posts

stream.jpg

Na zgornjem naslovu bom streamal različne špile (MW3, SloRacing Mazda MX5 prvenstvo v iRacingu, Starcraft 2, Diablo 3), če koga zanima. Probal bom vsakič napisat v to temo kdaj začnem streamat (in na chat ob strani), če pa hočete biti avtomatično obveščeni se subscribejte na moj account na Twitch TVju.

SloRacing dirke bom komentiral jst plus še kakšen komentator zravn. MW3, Starcraft 2, Diablo 3 pa nas ponavadi špila več, vsi pa smo povezani preko Skypea, tako da bo veliko smešnih dialogov in kletvic poleg streama smile.png

MW3 se bo igralo vsega po malo.....sicr nič resnega (public serverji), razen, če nas kakšen klan izzove na war (kar zna biti na koncu smešno, ker nismo igrali skupaj že 100 let). Igramo pod kraticami SS (SWAT Slovenija).

Tko da....spremljajte to temo ali pa se subscrijbejte pa se boste lahko nasmejali ob dobrih igrah tongue.png Probali bomo špilat čimbolj pogosto in bomo po želji, vključili v team tudi vas gledalce, da bomo skupi p0wnali (pogoj je da imaš skype).

Še kontakti, če se odločite pridružiti:

Twitter: marko.novak82

Steam: marko_novak

Starcraft II: KillerBee#155

Diablo 3: KillerBee#1615

• 1 month later...

Ob 8h ... mogoče kakšno minutko čez bova s frendom komentirala tekmo med dvema slovenskima igralcema iz bronze lige. Bronze liga je najslabša liga, torej je smeh in zanimivost zagotovljena :D Igrala bosta best of 9, torej bomo lahko vidli najmanj 5 iger. Vabljeni na že znani naslov http://www.twitch.tv/killer_b33 za ogled streama.

Jst sm pol posnetke pogledal, k mi je blo dolgcajt. Kar kul. Me spominja na stare čase ko smo generale špilal :) Me je kar prijelo, da bi spet kako strategijo sprobal. Mah, kaj ko še za dirkačine nimam cajta ...

Kaj bi šele bilo, če bi kakšni profiči špilali.....tole sta bila dva začetnika, ki sta delala miljon nekih napak. Čeprav je bila ena igra huda, ko je terran pošiljal grupice enot v napad, protoss mu jih je pa vsakič lepo stopil s stormi :D