Killer_B 87 Napisano June 12, 2012 Share Napisano June 12, 2012 Na zgornjem naslovu bom streamal različne špile (MW3, SloRacing Mazda MX5 prvenstvo v iRacingu, Starcraft 2, Diablo 3), če koga zanima. Probal bom vsakič napisat v to temo kdaj začnem streamat (in na chat ob strani), če pa hočete biti avtomatično obveščeni se subscribejte na moj account na Twitch TVju. SloRacing dirke bom komentiral jst plus še kakšen komentator zravn. MW3, Starcraft 2, Diablo 3 pa nas ponavadi špila več, vsi pa smo povezani preko Skypea, tako da bo veliko smešnih dialogov in kletvic poleg streama MW3 se bo igralo vsega po malo.....sicr nič resnega (public serverji), razen, če nas kakšen klan izzove na war (kar zna biti na koncu smešno, ker nismo igrali skupaj že 100 let). Igramo pod kraticami SS (SWAT Slovenija). Tko da....spremljajte to temo ali pa se subscrijbejte pa se boste lahko nasmejali ob dobrih igrah Probali bomo špilat čimbolj pogosto in bomo po želji, vključili v team tudi vas gledalce, da bomo skupi p0wnali (pogoj je da imaš skype). Še kontakti, če se odločite pridružiti: Twitter: marko.novak82 Skype: marko.novak82 Steam: marko_novak Starcraft II: KillerBee#155 Diablo 3: KillerBee#1615 6 Citiraj Link to post
Killer_B 87 Napisano June 12, 2012 Avtor Share Napisano June 12, 2012 Going live! http://www.twitch.tv/killer_b33 Citiraj Link to post
Killer_B 87 Napisano July 16, 2012 Avtor Share Napisano July 16, 2012 Ob 8h ... mogoče kakšno minutko čez bova s frendom komentirala tekmo med dvema slovenskima igralcema iz bronze lige. Bronze liga je najslabša liga, torej je smeh in zanimivost zagotovljena Igrala bosta best of 9, torej bomo lahko vidli najmanj 5 iger. Vabljeni na že znani naslov http://www.twitch.tv/killer_b33 za ogled streama. 2 Citiraj Link to post
Sašo2009 4 Napisano July 16, 2012 Share Napisano July 16, 2012 dej nehita no eni smo mladoletni te kletvice ka če si jih zapovnem Citiraj Link to post
denis 38 Napisano July 16, 2012 Share Napisano July 16, 2012 Škoda k ni več - k bi ti takoj enga zalimu.(Sašo2009) Citiraj Link to post
Killer_B 87 Napisano July 16, 2012 Avtor Share Napisano July 16, 2012 To je normalna dolenjska govorica! 1 Citiraj Link to post
FBR18 112 Napisano July 18, 2012 Share Napisano July 18, 2012 Sem spremljal mal... kar vredu... prov lušno je blo poslušat, tako da če bo še kdaj in bom mel čas bom rade volje prisluhnil in pogledal Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano July 18, 2012 Share Napisano July 18, 2012 Jst sm pol posnetke pogledal, k mi je blo dolgcajt. Kar kul. Me spominja na stare čase ko smo generale špilal Me je kar prijelo, da bi spet kako strategijo sprobal. Mah, kaj ko še za dirkačine nimam cajta ... Citiraj Link to post
Killer_B 87 Napisano July 18, 2012 Avtor Share Napisano July 18, 2012 Kaj bi šele bilo, če bi kakšni profiči špilali.....tole sta bila dva začetnika, ki sta delala miljon nekih napak. Čeprav je bila ena igra huda, ko je terran pošiljal grupice enot v napad, protoss mu jih je pa vsakič lepo stopil s stormi Citiraj Link to post
Recommended Posts