Skoči na vsebino

Motorji (2 hitra kolesa)

play

Recommended Posts

-je kdo ponosni lastnik svojega 2kolesnega agregata, kaj kej imate, kaj ste imeli, kaj bi imeli, želje, oldtimerji itd

Oz. post namenjen motorjem!

Jaz sem trenutno ponosni lastnik Tomos APN4 letnik 72, 3 brzine itd

bom pofotkal! :mrgreen:

p7110154.jpg

p7110155.jpg

To je še slikan čisto na začetku..... Zdej je še malo predelan in obdelan; in seveda cel umazan :lol: (nek prebarvano, brez žmigavcev, pa še kej...). Delal mi je do zdej OK, edino fitler smo mogli dat dol, ker ni prov vlekel in feltno mogel enrkat menjal ker jo je odtrgalo...

Sedaj, ko ni več časa za se vozit in grdo vreme, bo bil v garaž in čakal na manjša popravila (zatisnjevanje šravfov, zmozgat kaj tok disk škrta pa še kej...). Razlog za nakup tega: Če policija nas vstavi in nam ga zasači ni veliko škode! :mrgreen: :lol:

Evo to je ta motorčič, ki si ga bom en dan kupil. Ta na katerem sedim je sicr od brata. Slika je nastala na prvi dan, ko ga je kupil. Prejšni lastnik je bil nek dvometraš, zato komaj dosežem do tal. Motorčič je sedaj lepo spuščen kot formula :D

n1175720003_176691_4215.jpg

Evo to je ta motorčič, ki si ga bom en dan kupil. Ta na katerem sedim je sicr od brata. Slika je nastala na prvi dan, ko ga je kupil. Prejšni lastnik je bil nek dvometraš, zato komaj dosežem do tal. Motorčič je sedaj lepo spuščen kot formula :D

n1175720003_176691_4215.jpg

Haha bogi mejčken [krniki]