play 502 Napisano November 4, 2008 Share Napisano November 4, 2008 -je kdo ponosni lastnik svojega 2kolesnega agregata, kaj kej imate, kaj ste imeli, kaj bi imeli, želje, oldtimerji itd Oz. post namenjen motorjem! Jaz sem trenutno ponosni lastnik Tomos APN4 letnik 72, 3 brzine itd bom pofotkal! :mrgreen: Citiraj Link to post
KRUH 5 Napisano November 4, 2008 Share Napisano November 4, 2008 Kaj velja samo za dve kolesi :?: Citiraj Link to post
play 502 Napisano November 4, 2008 Avtor Share Napisano November 4, 2008 pa na bo še atv not pa je... :mrgreen: Citiraj Link to post
A. Golja 1 Napisano November 4, 2008 Share Napisano November 4, 2008 jest sm že neki časa lastnik ATX-a. 50ccm, 5 brzin, registriran tuki še ni bil registriran: aja pa tle je tut mal umazan Citiraj Link to post
Killer_B 87 Napisano November 4, 2008 Share Napisano November 4, 2008 Mene je pa brat prehitel in si nabavil Kawasaki z750....huda mašinca. Citiraj Link to post
CooKie 0 Napisano November 4, 2008 Share Napisano November 4, 2008 Evo pa se moja masinca Gilera Runner smo jo nekaj mesecev delali skp in frizirali Citiraj Link to post
KRUH 5 Napisano November 4, 2008 Share Napisano November 4, 2008 To je še slikan čisto na začetku..... Zdej je še malo predelan in obdelan; in seveda cel umazan (nek prebarvano, brez žmigavcev, pa še kej...). Delal mi je do zdej OK, edino fitler smo mogli dat dol, ker ni prov vlekel in feltno mogel enrkat menjal ker jo je odtrgalo... Sedaj, ko ni več časa za se vozit in grdo vreme, bo bil v garaž in čakal na manjša popravila (zatisnjevanje šravfov, zmozgat kaj tok disk škrta pa še kej...). Razlog za nakup tega: Če policija nas vstavi in nam ga zasači ni veliko škode! :mrgreen: Citiraj Link to post
A. Golja 1 Napisano November 4, 2008 Share Napisano November 4, 2008 Kolk ccm ma ta štirkolesnik?? Citiraj Link to post
Killer_B 87 Napisano November 5, 2008 Share Napisano November 5, 2008 Evo to je ta motorčič, ki si ga bom en dan kupil. Ta na katerem sedim je sicr od brata. Slika je nastala na prvi dan, ko ga je kupil. Prejšni lastnik je bil nek dvometraš, zato komaj dosežem do tal. Motorčič je sedaj lepo spuščen kot formula Citiraj Link to post
KRUH 5 Napisano November 5, 2008 Share Napisano November 5, 2008 Kolk ccm ma ta štirkolesnik?? 200ccm Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano November 5, 2008 Share Napisano November 5, 2008 še moj skutrč Aprilia SR 50 Factory Replica. gor je auspuh Leovince H.M. ZX, blokade zunej...to je to še slikca: Citiraj Link to post
JeZn 120 Napisano November 5, 2008 Share Napisano November 5, 2008 Kje si pa tega sunu :mrgreen: Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano November 5, 2008 Share Napisano November 5, 2008 nism nč sunu.... [Jel] Citiraj Link to post
bremzy 0 Napisano November 5, 2008 Share Napisano November 5, 2008 Evo to je ta motorčič, ki si ga bom en dan kupil. Ta na katerem sedim je sicr od brata. Slika je nastala na prvi dan, ko ga je kupil. Prejšni lastnik je bil nek dvometraš, zato komaj dosežem do tal. Motorčič je sedaj lepo spuščen kot formula Haha bogi mejčken Citiraj Link to post
Killer_B 87 Napisano November 5, 2008 Share Napisano November 5, 2008 Jst ne morm pomagat, če mam meter dvajset pa dva piškota. Citiraj Link to post
Recommended Posts