sennas 1 040 Napisano October 2, 2012 Share Napisano October 2, 2012 Čestitke Paplerju za naslov tudi iz moje strani, prav tako tudi Gašperju in Tomažu za odlično uvrstitev na stopničke. Lep pozdrav Citiraj Link to post
Igor Bembič 10 Napisano October 2, 2012 Share Napisano October 2, 2012 Bravo fantje!!! PAPS čestitam voziš ko car!!!!!!! Ostalim pravtako pohvale!!!! Murnu posebej še za trud 1 Citiraj Link to post
Paps 597 Napisano October 9, 2012 Share Napisano October 9, 2012 Hvala In kdo je zmagal v žrebu za RS Evo, al se kaj dogaja pa sem spregledal? Citiraj Link to post
play 502 Napisano October 9, 2012 Share Napisano October 9, 2012 Hvala In kdo je zmagal v žrebu za RS Evo, al se kaj dogaja pa sem spregledal? Paps zgoraj naš admin oz. Organizacija, ne moreš brat, kot vem lahko, dej prosim malo preberi vse in povej kaj naj naredimo, najbolje da se tam nekako nekaj pametnega zmenimo.Oz. lepo prosim vsi 4je, kateri ste redno sodelovali. Citiraj Link to post
MatejMejak 11 Napisano October 9, 2012 Share Napisano October 9, 2012 Keri 4je misliš? Citiraj Link to post
play 502 Napisano October 9, 2012 Share Napisano October 9, 2012 http://shrani.si/f/1F/q7/tenEj1l/izostanki.png Citiraj Link to post
MatejMejak 11 Napisano October 9, 2012 Share Napisano October 9, 2012 Hmm..kot gledam, bi lahko tudi tiste, ki smo manjkali do 6x, ker je Paps manjkal 4x, in sta dva po 5x in 3 po 6x. Ostali so pa najmanj 11x. Sicer pa sem tudi sam vztrajal do konca, sam en mesec vmes (al kolko je blo že..) nism mogu iz zdravstvenih razlogov, ne ker se mi ne bi dalo Kar se tiče organizacije: upam da bo še naprej prvenstvo. Kar se tiče nagrad: lahko so tudi skromnejše, če je to problem na koncu, pa se raj dobimo enkrat in skup ponucamo kar je plusa. Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano October 9, 2012 Share Napisano October 9, 2012 Do 6 se tut men zdi dokaj fer za kake manjše nagrade..zic pa za kako večje in udeležbo z večjo udeležbo Citiraj Link to post
play 502 Napisano October 10, 2012 Share Napisano October 10, 2012 Takole smo se dogovorili: Čisto enostavno sva danes se dogovorila z Murnom, da podelimo denar, pač nato sami z njim naredite karkoli , si kupite iR, ali kaj drugega, točne 4 zneske pa sporočim jutri, danes sem v totalni guzvi, se zelo oproščam! Sedež pa gre za novo prvenstvo, pomoje AC ali rF2. Citiraj Link to post
Recommended Posts