B_U_R_I 3 290 Napisano September 2, 2012 Avtor Share Napisano September 2, 2012 Tut jst pridem brez treninga ... Citiraj Link to post
Igor Bembič 10 Napisano September 2, 2012 Share Napisano September 2, 2012 jaz zdaj začel z treningom!!!see you on track!! Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano September 2, 2012 Avtor Share Napisano September 2, 2012 21:35 bo server gor! Citiraj Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano September 2, 2012 Share Napisano September 2, 2012 Jao jao... škoda da je volan bil v k in ni bilo vsaj 2h več časa... bi se gladko boril za stopničke. Da vidimo kaj bo prinesla R2 Citiraj Link to post
denis 38 Napisano September 2, 2012 Share Napisano September 2, 2012 Odjavljam se iz prvenstva...zardi pomankanja časa...lepo je bilo voziti z vami. LP Denis. Citiraj Link to post
Danjel T. 280 Napisano September 4, 2012 Share Napisano September 4, 2012 Čestitke vsem! Sem videl, da je bilo malo zapletov. Vendar, tudi to sodi v dirkanje. Komentarjev pa malo? Zadovoljni, razočarani? Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano September 4, 2012 Avtor Share Napisano September 4, 2012 Časa za trening ni bilo, zato sem prišel na dirko totalno nepripravljen. Q: Ne vem kako mi je uspelo, ampak na kvalifikacijah sem dosegel tretje mesto. Nekaj jih ni naredilo nobenga čistga kroga in niso naredili časa. R1: Peljal dokaj konstantno polovico dirke na P3, dokler ni Paps naredu napake. Z Gašperjem sva prišla naprej in do konca dirke sem trepetal ali mi bo uspelo P2 obdržat ali ne, saj je bil Paps sekundo na krog hitrejši. Na koncu se je le izšlo... R2: Začel iz P6 in se že takoj na začetku zaletel Kurentu v rit, ker sem gledal kdaj bo Paps skočil mimo. Totalno zamudil bremzanje, saj so zaradi kolone spredaj začeli že prej bremzat. S tem sem pridobil kakih 10 sekund zaostanka. Na koncu mi je uspelo v zadnjem ovinku zadnjega kroga prehitet nekoga (mislim, da je bil Igor) in tako sem prišel nazaj na P6. Veliko se jih je iz prvenstva odjavilo pa ravno sedaj, ko bo več časa za dirkanje - morja ne bo več, dopustov ne bo več. Tako da sem precej razočaran. Vse pohvale pa tistim, ki še vedno vztrajate! Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano September 4, 2012 Share Napisano September 4, 2012 Men je poteklo ravno v soboto, pa sem opazil pred dirko, ko sem zagnal iRacing stran... žal... Laguna bi bla supr. Je še tisti 6 months free offer, ki sem ga nekje zasledil? Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano September 4, 2012 Avtor Share Napisano September 4, 2012 Ne vem. Mogu bi bit... Citiraj Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano September 4, 2012 Share Napisano September 4, 2012 Omg, samo F1 imam v spominu, nedelja je blur Q: nimam pojma, nekje vmes? R1: začetek soliden, enkrat v zamašku napadem kurenta po zunanji, ki pa je prepozno zaviral, tako da sem moral iti naokoli in čez pesek. fasal sem slow-down, pol so pa sledile samo napake. dirka za pozabo R2: štartam tretji in takoj pridem na P2, nato pa se je še (mislim da) Bembič sam izločil in sem samo pritisnil. Po prvem krogu sem mel 4s prednosti, ki sem jo bolj ali manj držal do konca. Paps se je na srečo zadržal v ozadju Prva zmaga, ki je zlata vredna še posebej ker sem odpeljal celo dirko z eno samo napako, pa še tista me je stala "samo" 1s Tudi dejstvo, da zdaj pedali delajo kot morajo pomaga (zahvala gre Zokidu) Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano September 5, 2012 Avtor Share Napisano September 5, 2012 Dirka bo ponovljena že ta vikend. Upam na malce večjo udeležbo ... Citiraj Link to post
Danjel T. 280 Napisano September 9, 2012 Share Napisano September 9, 2012 Vas bom gledal. Upam, da bo borbeno. Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano September 9, 2012 Avtor Share Napisano September 9, 2012 Kaj je fantje? Ste kej potreniral? Citiraj Link to post
Recommended Posts