Skoči na vsebino

Carmageddon: Reincarnation

B_U_R_I

Recommended Posts

Verjetno se še vsi spomnimo igre, ki je ob koncu prejšnjega tisočletja zamajala temelje dirkaških iger. Govorim seveda o igri Carmageddon. Glavna naloga ni bilo dirkanje v krogu ali od točke do točke, vendar zaletavanje v nasprotnike, pobiranje posebnih dodatkov (powerups), košenje zombijev, itd.

maxhead.jpg

Ena najbolj norih dirkaških iger, ki so jo kdajkoli ustvariliv studiu Stainless Games sedaj dobiva naslednjika. Carmageddon: Reincarnation je v delu že kar nekaj časa, vendar je studiu zmanjkalo denarnih sredstev za nadaljnji razvoj. Zato so se odločili za podoben sistem financiranja, kot ga ima Project C.A.R.S.

Cleaver_01.jpg

Preko znanega portala Kickstarter so zagnali projekt preko katerega želijo zbrati 400.000$. Ponujajo različne nagrade, za različne zneske donacij. V kolikor dobijo željeni znesek, predvidevajo, da bo igra izšla v začetku leta 2013.

[media=]http://www.youtube.com/watch?v=w04i9zGL9ss

Ste že prispevali k razvoju novega Carmageddona? Si boste prvoščili svojega pešca v igri?

Screwie_FINAL.jpg

Za vse tiste, ki se morebiti odločate za backupiranje - kolikorkoli boste že namenili donaciji (jaz sem že 25$), vas ni treba bit strah, če slučajno ne bodo dosegl cilja 400.000$. Iz vaše kreditne kartice bo ta znesek odtrgan le v primeru, da bo ta cilj dosežen. V nasprotnem primeru nam nič ne zaračunajo.

Hmm, ne vem s kom sem se na pikniku pogovarjal o temle. Sašo? Tomaž? :D Midva o volku, volka je pa avto povozu :D

Uredil - Matjaž Murn

To bi znal bit en lep konec založniških oderuhov :D Založniki so v 99% navadne pijavke, ki ti sicer finančno pomagajo čez razvoj,samo potem pa tudi mastno oberejo ko pride do izzida.

• 2 weeks later...
  • 4 months later...