Skoči na vsebino

Podelitev 2012

B_U_R_I

Recommended Posts

• Odgovori 139
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Piknik 2012 No pa kar začnimo, prva druščina je prišla okoli 13.10 in tako se je piknik počasi začel, ko sem videl ta vrhunski vikend in vinsko klet te kar na rit vrže. Odlično MURN Res !!! Pa kar

Skoraj leto dni je naokoli od zadnjega srečanja, zato je čas, da se zopet dobimo na pikniku. Tokrat se bomo poveselili med dolenjskimi grički. Piknik bo v vsem dobro poznani zidanici Murn. Ob k

Super je blo, hvala za družbo. Upam, da se še kdaj dobimo in da naslednjič nekdo drug organizira, da lahko še jaz vse pobruham hehehehehe Kozlički, kozlički A ste že kej k seb pršli? Evo

Murn k maš ti tako dolgooo mizo, da bomo sploh lahko sedei, pa bojazen je, tisti sočki na uč vržejo 800litrov, pa tudi dobr bi bilo imeti 3,4 roštile :D

Sm tole pa bo zbor....

Fantje, če bo gor kak volan, pc ali laptop ki zmore kaj več kot mp3 poganjat, se obrnem in pičim domov ter skenslam vse serverske usluge [opa]

Predlogi:

1. Je že igral kdo pijan Activity? Sam nisem za družabne igre, ta pa zažiga, sploh pod vplivom. Ta vikend jo lahko poberem v Prekmurju :)

2. Imam možnost da prinesem en plato pirov zelo ugodno (beri gratis), lahko tudi več če bi kdo hotel za simbolično ceno) :)

3. Murna za predsednika :D

@play miza je f*** huge, krušna peč bo tudi dovolj velika za papice - taki so vsaj moji vtisi od zadnjega obiska [dance]

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...