play 502 Napisano April 22, 2012 Share Napisano April 22, 2012 Hehe, za Zorkovo prebujanje tegale Sicer jaz sm frišen, a vseen... Link to post
play 502 Napisano April 22, 2012 Share Napisano April 22, 2012 ps: če sem ob deveth gor je še vredu, boste mnde še nekaj cajta gor. Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano April 22, 2012 Avtor Share Napisano April 22, 2012 rajs poklic prej, k se pocas odpravljajo Link to post
FBR18 112 Napisano April 22, 2012 Share Napisano April 22, 2012 Lepa zahvala Matjažu za res odlično pogostitev z vseh strani. Vsaka čast Lepo je bilo tud spoznat še ostale člane foruma in kakšno rečt. Eni pa ga zgleda ne nesejo tolk kolkr mislijo da ga lahko Do kdaj ste potem še bli pokonc? 2 Link to post
KOKL 223 Napisano April 22, 2012 Share Napisano April 22, 2012 Piknik 2012 No pa kar začnimo, prva druščina je prišla okoli 13.10 in tako se je piknik počasi začel, ko sem videl ta vrhunski vikend in vinsko klet te kar na rit vrže. Odlično MURN Res !!! Pa kar začnimo z Ambienti v Hiši Nato se je žačela druščina pridno nabirati : Bojan, Glavač, Zokid, Mrhar David, Damir in MURN!! Nato pa smo dočakali prihod našega velikega šefa Maxlaaaaaaaa, ki se ni mogel izogniti našemu staremulisjaku (deno na sliki (Glavač, Trošt, Maxl, Mrhar, Damir) Nato pa Prihod Najstarejšega člana sloracinga Mirrrkoootaa Novaaakkkaaa (in še skupna slika dveh najstarejših na pikniku) Nato smo se že vsi zbrali , razen gospoda hitrega Gregorja Vodičarja, kater je delal še zadnje premaze gum za veliko nagrado Bahraina tako da lahko pričakujemo 1 postanek v boxu , no mi pa smo rajali naprej.... Zadnja slika desno... Končno prihod šampijona Vodičarja ( Že po njegovi obrazni mimiki zasledimo pa vas bom vi sam pijte , jaz sem gume pripravil tako da moja 4 zmaga je moja hohoohoh. Naj vam še predstavim jedalca cvapčičov mmmm kako dišiiii Glavač gre domov in prikaže da zna tudi v resnici dobro obračati volan (ne samo virtualno), Čeprav je rabil da je obrnil avto nekaj minut muhahahahahha Za finale vam pa še predstavljam princesko SloRacinga Sevede je moral tudi naš šefe postati priinceska Seveda moramo se pohvaliti našega peka Bojana Stoparja!! Hvala odlično je bilo Plac za bruhanje hahaha in kdo se prvni zvrne v dolino Vse kar lahko rečem bilo je odlično!! , Lepo vas je bilo vse spoznati!!!, upam da se še doskrat vidimo!! In hvala vsem še posebi Murnu!!!!!! 9 Link to post
play 502 Napisano April 22, 2012 Share Napisano April 22, 2012 Tudi sam bi se zahvalil za odlično pogostitev Matjažu, pa tudi pohvala domačim, odlične pice in tudi Bojanu ki nam je pekel kolače, tako da hvala vsem ki ste pomagali. Kar se tiče pa tankanja, pa mormo tole ponovit, samo najbolje kje kjer bo velik koruze, recimo ob Kolpi, da konec dneva oz drug dan, ne bo dela. Ambijent, hrana, pijača čista 10tka! Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano April 22, 2012 Avtor Share Napisano April 22, 2012 Super je blo, hvala za družbo. Upam, da se še kdaj dobimo in da naslednjič nekdo drug organizira, da lahko še jaz vse pobruham hehehehehe Kozlički, kozlički A ste že kej k seb pršli? Evo, tle mate pa še par mojih slikc... 5 Link to post
DDF1 170 Napisano April 22, 2012 Share Napisano April 22, 2012 Princeska zelo izstopa na slikah. 1 Link to post
sennas 1 040 Napisano April 22, 2012 Share Napisano April 22, 2012 Hahaha, ste fovš a? Zdej pa mal počivat. 1 Link to post
gojzer 126 Napisano April 22, 2012 Share Napisano April 22, 2012 Kaj dancali ste tudi kaj..... ali ste samo pili in pametovali? Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano April 22, 2012 Share Napisano April 22, 2012 Ma bilo svega boga tamo gore Jaz sem tudi po dirki šel malo zadremat... evo, dobro jutro fantje Link to post
mrhar 102 Napisano April 22, 2012 Share Napisano April 22, 2012 Hehe upam, da ste vsi uredu in pripravljeni za ponedeljek. Bili ste super druzba. Link to post
zokid 772 Napisano April 23, 2012 Share Napisano April 23, 2012 zahvala gre Murnu, ki je organiziral vrhunski piknik! slike sledijo 3 Link to post
Recommended Posts