Skoči na vsebino

Podelitev 2012

B_U_R_I

Recommended Posts

Skoraj leto dni je naokoli od zadnjega srečanja, zato je čas, da se zopet dobimo na pikniku. Tokrat se bomo poveselili med dolenjskimi grički. Piknik bo v vsem dobro poznani zidanici Murn.

kamin.jpg

Ob koncu WTCC prvenstva bomo na pikniku podelili pokale in nagrade najboljšim, prav tako bomo razveselili tudi najbolje iz F1 prvenstva, nato pa se bomo do poznih jutranjih ur zabavali ob pristnem dolenjskem cvičku in dobrotah iz krušne peči. Poskrbljeno bo tudi za spanje - na voljo je šest ležišč (3 postelje 200x160) zato ob prijavi napišite, da želite prespati (rezervacija ležišč gre po principu "kdor prej pride, prej melje"). S sabo lahko prinesete tudi napihljive blazine.

cisterne.jpg

Kaj: Slo Racing piknik

Kdaj: 21.4.2012 ob 13h

Kje: Vinska gorica Skrovnica

Zakaj: druženje, podelitev pokalov in spoznavanje novih članov

Kdo: vsi člani Slo Racing skupnosti

Koliko me bo stalo: za stroške hrane in pijače bomo pobirali 10-15€

Kaj, če preveč spijem: na voljo je šest ležišč - ob prijavi napišite, da želite prespati

Vsi zainteresirani se prosim prijavite.

Prijavljeni:

1. Matjaž Murn
  2. Tomaž Eržen (zavezujem se, da bom pil pozno v noč, zato potrebujem posteljo)
  3. David Lorenčič (all-inclusive)
  4. Primož Makselj (all-inclusive)
  5. Andrej Trošt (all-inclusive)
  6. Aleš Kurent (all-inclusive)
  7. Gregor Vodičar (postla, če bo plac)
  8. Davorin Zorko (ležišče pod sodom)
  9. Damjan Šimenc
  10. Filip Gornik
  11. Bojan Stopar
  12. Damir Dubarič
  13. Sandi Mrhar
  14. Rok Prosen
  15. Janko Glavač
  16. Mirko Novak
  17. Nejc Janovljak
  18. Jani Šoster
Uredil - mAxL
  • Upvote 7
  • Odgovori 139
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Piknik 2012 No pa kar začnimo, prva druščina je prišla okoli 13.10 in tako se je piknik počasi začel, ko sem videl ta vrhunski vikend in vinsko klet te kar na rit vrže. Odlično MURN Res !!! Pa kar

Skoraj leto dni je naokoli od zadnjega srečanja, zato je čas, da se zopet dobimo na pikniku. Tokrat se bomo poveselili med dolenjskimi grički. Piknik bo v vsem dobro poznani zidanici Murn. Ob k

Super je blo, hvala za družbo. Upam, da se še kdaj dobimo in da naslednjič nekdo drug organizira, da lahko še jaz vse pobruham hehehehehe Kozlički, kozlički A ste že kej k seb pršli? Evo

Aja pa še to..

Novica ni prou spisana..piše: Ob koncu WTCC prvenstva bomo na pikniku podelili pokale in nagrade najboljšim, Moglo bi pa Ob koncu F1 in WTCC prvenstva bomo na pikniku podelili pokale in nagrade najboljšim... [ok]

(rad bi se tudi stiskal z enim od pjancev na zakonski postelji :D)

8. Davorin Zorko (spim pod sodi)

Tomaž se ti jaz pridružim [ok] , bom nežen obljubim [krniki]

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...