Skoči na vsebino

Vozili smo Ferrari F430

Mitja Bonča

Recommended Posts

• Odgovori 41
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Prejšnjo nedeljo sem bil jaz in prijatelj (Klemen Furlan) v Adri (Italija) in sva probala malce vozit F430-tko. No, kako se je izšlo si lahko preberete tukaj.

Ja nč grem nabavit par Ferrarijev in zdizajnirat na novo Raceland, pa se gremo podit.

Leon is en drek. Je kao lanski, ampak ne gre dosti bolje kot Kia, ki jo pelješ za trening. Ferrari je sigurno 100% bolje za peljati.

Čeprav, če je Leon Supercopa novejše specifikacije se najbrž bolj splača peljat tega, glede na to da je pravi dirkalni avto :P Pa še cnej je...

Leon is en drek. Je kao lanski, ampak ne gre dosti bolje kot Kia, ki jo pelješ za trening. Ferrari je sigurno 100% bolje za peljati.

100 € vsak (to je to).

Pa 3 celotni krogi z Kio in 2 celotna kroga z Ferrarijem.

Jaz sem mislil it 5 maja še enktrat. Ker je sobota. Se zmenimo? Samo bo potrebno (pomoje isto kot sedaj) plačati v naprej. Imam vse podatke kam se nakaže keš.

takrat bomo na hungaroringu, če bo po sreč. :)

Te pa bom povprašal za detajle o tem, ker bom skor zihr el 20 maj alpa konc junija. Plačat je nujno vnaprej? Treba rezervirat? Ker tam taljansko je men vseeno, če v hieroglifih piše. :)

Hm, možakar ti je reku da gre Ferrari 1:30 -1:28, Seat Leoni Supercopa so se v Adriji leta 2010 vozili 1:23.0 (pole) - 1:24.8 (zadnji čas) ... Potemtakem gre Kia bolš ko Ferrari [dance]

http://www.seatmotorsportitalia.com/doc/supercopa/431/SC_Qual_1T.PDF

Jezn, nevem za wtcc (ali podobna prvenstva, kjer nastopajo Leoni), ampak ta dol ni bil res nič posebnega. No vsaj tisti, ki so ga vozili. Zgleda pa hudo.

Mitja, to kar imajo dol ni WTCC avtomobil. Je pokalni, verzija Supercopa in od iste verzije so tudi rezultati. Ph1 je imela sekvenčni menjalnik z navadnim šaltheblom, Ph2 pa je imela obvolanske ročice. Zadeva ima 2.0 T z 301cv, 340Nm in 1133kg.

play: Klikni na link v mojem podpisu (moja spletna stran).

jezn: hvala za pojasnilo. Nisem tak poznavalec te klase. No, če je temu tako, to pa mora kar iti. Saj sem prej povedal, mogoče so bili krivi ljudje, ki so to vozili (beri: so vozili zelo, zelo počasi).