Skoči na vsebino

RINOSEAT GTR

skiky007

Recommended Posts

Evo da i ja napišem nešto

Da krenem ispočetka, RINOSEAT GTR sam uzeo iz tog razloga što mi je cijena bila jako pristupačna s obzirom na druge cockpite

COCKPIT RS EVO V3 cijena 420 € kod nas u hrvatskoj

RINOSEAT GTR cijena 240 €

Da sam uzimao nešto preko granice platio bi dosta jeftinije ali onda bi me opleli na carini, špedicija, carinjenje, porez..... Kod nas je malo veca banana u državi :)

E ovako, sam cockpit je odličan, imam samo riječi pohvale za njega. Cijeli je od aluminija i teži samo 11 kg. Stabilan je kada sjednes u njega :). Dobio sam ga u maloj kutiji (69cm x 55cm x 20cm / 12kg), tako da sam se prvo pitao šta je ovo, di je sjedalo?! Ali sve je bilo u kutiji, stalo je jer je bilo lijepo složeno. Znaci sve se sastavlja, cak i sjedalo.

http://www.rinoseats...nstructions.pdf

http://www.rinoseats.com/gtr1.html

Za sastavljanje mi je trebalo oko 2.5 sata tako da sam se lijepo zabavio, inače treba malo više ali meni je bilo olakšano iz razloga što sam vidio cijelu proizvodnju cockpita. Htjeo sam vidjeti kako se to radi i dali vrijedi uzimati proizvod. Kao što se vidi uzeo sam ga ;)

Jako je udoban kada se sve naštima kako ti paše, dosta je podesiv, za svakoga se može prilagoditi. Ne škripi :), jako je čvrst i to je to. Malu zamjerku imam, nosač volana je stabilan i čvrst ali volan se miče gore dole do 1 cm max, ne miče se lijevo-desno što je dobro. Sve ostalo mi je ok.

Ako ima nejasnoća slobodno pitajte. Ja sada bježim na posao [wall]

post-1521-0-01973900-1333001975_thumb.jp

Daj molim te Rinotu kaži, ak oče nešto prodat, nek me kontaktira, ma neznam ja sam ga več 2 puta in ništa od njega, šta mrzi lovu on, nije mi poznato to, da šalje u sve države i neče se obratit na nas u Slo, stvarno bi ja mislim prodao kakav komad i ja sam skoro jednan put tjedensko u ZG i ima sve sređeno, samo proda.

Vrlo bi voli, ako bi se sa njim mogao dogovrit, da mu prodajam dalje setove, ak on u opče oče to radit.Daj mu javi, molim! I hvala!

Mogu se čuti s njim ali bi bilo najbolje da kada budeš išao u Zg da se javis tako da i ja dođem pa da ga uhvatimo :), ja sam iz Požege. Teško je njega uhvatiti, ma super je čovjek ali mislim da ne stigne sve. Ja sam mu dao Frexa da mi napravi stalak za mjenjač pa sam čekao 5 mjeseci, poludio sam. Njega treba uhvatiti pa sjesti s njim i da se dogovorite. Ako hoces mogu mu se danas navečer javiti, kada dodjem s posla