Skoči na vsebino

Karting

play

Recommended Posts

• Odgovori 262
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Vozil ja,....

Play, reč temu tipu, da nej kdaj namesto cvička kkšen kozarec mleka popije. Sej veš...kalcij, pa to...

Posted Images

Sej boš dubu en krog no... ale-tema od prej :twisted: Maxl zmer red dela, sej je prou!icon_twisted.gif

Mihc?

Vem dobr, ko to imaš imaš vse, mene noge j..., pa si bom vzel 125 najraje crg ali tony-a pa k9c. A tvoj ima 2 brzine? Dej se en dan slišmo, vidmo pa en trening udarmo, mislim tok da mal vidim kak čas maš kej no? Moj je z pitom 55,xxx, tvoj zihr pod 49.xxx?

kdo bo dobu en krog?

jst mam Intrepid, motor Rotax 125 Junior, brez brzin, sam gasa icon_ok.gifčasov ne vem glih, drugič ko sem se peljal je blo tam okol 47.3, zdej gre verjetno že boljše, sam nimam telemetrije gor tko da ne vem točn. bom enmu reku enkrat naj štopa par krogov [ok] jst bi reku da je najbolš da vzameš nekej brez brzin za začetek, pa z Rotax motorjem, je baje dost lažje za peljat, sploh pa mislm da ni pametno da mi na začetko uzeu 6 brzin. mogoče 2 brzine še...

kdo bo dobu en krog?

jst mam Intrepid, motor Rotax 125 Junior, brez brzin, sam gasa icon_ok.gifčasov ne vem glih, drugič ko sem se peljal je blo tam okol 47.3, zdej gre verjetno že boljše, sam nimam telemetrije gor tko da ne vem točn. bom enmu reku enkrat naj štopa par krogov [ok] jst bi reku da je najbolš da vzameš nekej brez brzin za začetek, pa z Rotax motorjem, je baje dost lažje za peljat, sploh pa mislm da ni pametno da mi na začetko uzeu 6 brzin. mogoče 2 brzine še...

Za Ale-ta sm mislu, ko bom mel svojga ga mal povabim na našo lepo dolenjsko, hmm ne ne. bodo kr brzine,ker ko bom kupim ga bom mel vsaj 2leti,ker meni dišijo prestave, je pa res da za vzdrževanje je dosti bolj priročen avtomatik, fural sem 100cc, in neke druge švohnejše, pa bom kr nabavim makino, sej tekmoval ne bom, za dušo se gre, sm pa tudi sam pol kr hitr 55.xxx čas pa sm 13 konjev na kolesu, ima pa rekord 42.xxx Nemški pobec!

Miha mal javi ko boš šel kej v KK, ta vikend mamo mi dirko v Celju, med tednom en dan pi trening Race, mogoče tudi vikend, se slišmo!

Evo moj on board pitbike:

pitbike 13hp, 12.800rpm, 69kil!

• 2 months later...