Skoči na vsebino

Karting

play

Recommended Posts

Kolker je razlagal strokovnjak Terzić je zdej neki spreminju tak da je krivulja pospeševanja drugačna, baje na slabše...bomo vidl v soboto. Me res zanima kak bo zdej ko mam 20 kil majn ko nazadnje ko sm jih vozu in sm se komi stlaču v kart, da ne govorim da so iskrce kr letele za mano :D

update: Alen pravi da je zrihtu in da so baje spet vredu

Uredil - zamex23
  • 2 weeks later...
  • Odgovori 262
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Vozil ja,....

Play, reč temu tipu, da nej kdaj namesto cvička kkšen kozarec mleka popije. Sej veš...kalcij, pa to...

Posted Images

Karti letijo tak ko so prej, če mi ne bi blo treba čakat 2 ure ker tip ne more napisat po mailu da ma zaseden za dve ure bi blo dost bolš, pa še raceland tiste svoje počasne karte vmes gor pošilja.

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 2 months later...

Fantje, mene pa zanima če je že kdo bil na Brniku na Telemach pro kartingu ?

Stvar vodi Vladimir Stankovič, priznan slovenski dirkač, poznajo ga vsi ki spremljajo GHD. Do lani se je proga nahajala na Brnčičevi, letos pa je dobila novo lokacijo, in tudi veliko večjo, bolj ravno, predvsem pa hitrejšo stezico. 
Rentajo se 390 ccm 4taktni karti, ki se ne morejo primerjat z dirkalnimi karti. Ampak se pa kar da postavlat cajt. 
Na progi se dostikrat dobijo razne ekipce, ki pridejo s svojimi dirkalci, nekateri prav z veseljem posodijo svoje shifterje za par hitrih krogov. 
Kolektiv je prijazen, majo velik enga znanja, predvsem pa je sproščeno vzdušje.. 

Če bo kdo šel, so tukile moji časi za referenco:

31.197 - čas podnevi, dan po dežju
29.706 - čas zvečer 

rekord steze:

30.725 - dnevni čas
29.612 nočni čas