Skoči na vsebino

Karting

play

Recommended Posts

Miha mene tud mika je pa spet dost € sam je pa fino bit del te tekme :) je pa drugac neka druga alternativa v austiji blizu celovca 6h dirka samo imas nekaj slabe karte kot tiste v crnucah (podobni kartingi kot na rudniku) je pa cena isto 200€ dirka pa od 12-18h :) 3-je tekmovalci pa cena podobna 200€ na glavo

To se tak zabavno sliš, če ignoriraš to da bi mi roke odpadle. Nimam izkušn s kartingom dost, da bi se s takim dajau, čeprov me mika. :P

• Odgovori 262
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Vozil ja,....

Play, reč temu tipu, da nej kdaj namesto cvička kkšen kozarec mleka popije. Sej veš...kalcij, pa to...

Posted Images

Sej ko voziš ni tak problem, tak gokart dosti drsi, moraš pa pazit da ne stiskaš preveč volana. Mene vedno to jebe, prsti tako bolijo potem da jih ne morem stegnit :D Je pa sigurno, da boš naslednji dal hotel bolniško :D

Ma te rentani karti mam dost max 2 runde pa sm zj**** k sm sel lani polet na nocno amatersko dirko v krsko v easy sfural 1h oz cel event,brez da bi me kej bolel ok rebra :) so obcutljiva zadeva v ovinkih pr 125 rotaxu

Bili so..sam jz sm reku kva bo to meni  [Joj]  BIlo je vec adrenalina kot kaj drugega,sicer me pa niso nc kej bolela rebra,samo cutu sm kak dan-dva pa je minilo,ni blo pa uno da bi reku ne morm dihat al karkoli.

Uredil - Skyman

Pridi, plačaj, pripelji še dva, ki bosta plačala, pelji ...

Gospod, vem kaj mislte ampak to ni piramidni sistem, to je čist neki druzga. :D

Za 200 ojro pa da voziš dve uri se mi pa še nezdi tak švoh. Mogoče se v prihodnosti spustim v kašno tako zadevo, če z offroadom nebo nič.

Ma kakšen ščitnik  :shock:  Jst ga tud enkrat še nisem dal gor. Mojo D1 gume so praktično iz plastike, tako da ni nekih bočnih sil.. Je pa res da sm jst še malo obložen  :P

Poleti grem, za nagrado iz prvenstva, s KZ2 na eno bolj konkretno progo (najverjetneje Latisana) za 2 dni. Se mi zdi, da ga bom tam kr moral imet, ja  :lol:

Mene so isto zarad premetavanja bolela, sploh v prvi rudni, za drugo sem se že navadu.

Drgač pa nism vedu da se organizirajo take amaterske dirke, sem zraven za kakšno endurance dirko samo prej je treba cekine našparat :D