Skoči na vsebino

Karting

play

Recommended Posts

Kaj si nor,to ga ful pičiš  [champ]  To bi tudi jaz imel :D Koliko kubikov pa ima ta zadeva in koliko je približno končna hitrost? So gume drage? Pi*da toliko vprašanj v enem dihu :D Res super zadeva in škoda,ker v MB nimamo nobene proge bi takoj nabavil ;)

Gokart ni moj, je rentan ... http://www.hitri-dirkac.si/

https://www.youtube.com/watch?v=TVs_8SijCtM

Evo pa k že delam post, sm še tole skp sestavu  [ok]

• Odgovori 262
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Vozil ja,....

Play, reč temu tipu, da nej kdaj namesto cvička kkšen kozarec mleka popije. Sej veš...kalcij, pa to...

Posted Images

Kapo dol fantje. Jaz sem tudi vozil pri Hitrem Dirkaču tiste 125ccm rente... Pa si sploh ne predstavljam, da bi mogu še šaltat zraven. Že tam sem se komaj držal za volan. Sem pa vozil v Poreču, ki mogoče ni najboljša proga za take makine. Proga je čisto gladka + te hard gume in ni gripa nič. Pa še karti niso ne vem kaj in je lih tako kot bi fural F40 - ko pohodiš ni nič, pol pa kar naenkrat čist znori kart :D

A v Krškem? Pri meni je bil največji problem v tem, da sem bil presuh za sedež. In nisem imel prave opore, zato sem se moral opirat na volan. Kar je pa slabo na 100 različnih načinov :) 

Lih tako kot bi rally fural in bi sedel na klopi namesto v dirkaškem sedežu :D

Grip je na idealni liniji, ker je asfalt tko tanek da so ga karti v parih letih preoblikoval in je lepo po-camber-an na idealni liniji.  [Joj] Kr patetično če se mene vpraša, ampak ok  :lol: Sam asfalt se mi zdi pa zelo spolzek, je pa res da nimam še nekih izkušenj z top progami...

PS: Če bi si pa kdo rad zlomil rebra, se mi zdi pa kartodrom v Puli kar primeren, ali pa Poreč  :P