Skoči na vsebino

Karting

play

Recommended Posts

No dans je bil pa moj prvi "pravi" racing dan. Bli smo v Čedadu in vozili gokarte rotax max, 30km :D

Zdej sem ravno prišel nazaj domov in lohk rečem samo... Zakon! Tist ki rad fura gokart, Logatec in to, obvezno probat! Nujno :D

Leti ko svi***! Res ta prav izziv. In po 40 krogih me že zdej vse boli, jutri pa baje da bo še hujš.. Še bo treba it!

• Odgovori 262
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Vozil ja,....

Play, reč temu tipu, da nej kdaj namesto cvička kkšen kozarec mleka popije. Sej veš...kalcij, pa to...

Posted Images

Počas boste vidl da tist logatec ni nič :D SI imel ščitnik za rebra?

Ja je res, logatec so jaslice napram temu.. Ščitnika ni blo ne, drugič morem vzet vsaj un pouštr za pod rit, da ga dam za hrbet, mam cele bule zatečene na hrbtu :)

Predn smo šli sem gledal filmčke na youtubu kako to gre, ampak ko sem prvič šel na progo, in je pršlo na obrate da je začelo trgat sem skor oči vn vrgu, gre ko sneta sekira.

Hajooj, če si še čez kak robnik skoču, potem si jutri bogi :D Če ti po pravic povem, jst sm 2 dni komej spal ko sem se vozu brez ščitnika :) Še enkrat sem mal čez robnik skoču in me je nabilo v sedež...

Ja res je, leti kot sneto ko začne obrate dobivat :) Iz mesta pa ko polž :D (brez menjalnika pač...).

S čigavim si se vozil?

http://www.hitri-dirkac.si/

Ima pa usega.. za 300€ na dan rentaš navadnega 30 konjskega in imaš 10l bencina vštetega, zraven pa vso opremo - čelado, rokavice, tuto, copate, gokart primeren za tvojo višino...

10l v Čedadu zadostuje za cca. 160 krogov, dolgih 850m, krog ko se malo navadiš je cca. 45s. Vsak dodatni liter stane 10€, kar pomeni dobre pol € za krog! Majstra lahko tudi vprašaš karkoli glede tehnike vožnje, in bo znal povedat, ker ima ogromno izkušenj...

Za shifterja bi bla pa cena verjetno kar precej višja.

Če bo kdo vedel le za šasijo mi naj malo javi, najraje TonyKart ali CRG , naj ne bo pod letnikom 2010, pa ne za motorje 60,100cc, ampak za 125cc. Hvala 031-434-225

Če ima kdo koga ki dobr rihta robo iz tujine, se zelo priporočam, hvala