Skoči na vsebino

Karting

play

Recommended Posts

• Odgovori 262
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Vozil ja,....

Play, reč temu tipu, da nej kdaj namesto cvička kkšen kozarec mleka popije. Sej veš...kalcij, pa to...

Posted Images

Naslednjo soboto treniram v Čedadu pista Alberone če ti ni predaleč pridi mislim da kakšen komplet rabljenih lahko dobiš.

Nove gume se pa vrti cena od 100EUR Le cont pa tam do 180Vega rumena

Nove Brigiston jih dobiš pri Sportstilu za 150 to letos uporabljajo pri 125 za rotaxe imajo Mojo a nevem cene.

Mogoče se da v Racelandu še dobit Sava gume za gokart, jst sm jih enkrat kupil za 100€ nove ;)

sicer pa, meni so Mojo D2 lani zdržale od septembra ko sem kupil gokart, letos sem jih še enkrat uporabu pol pa zamenjal. Tko da so zdržale okrog 15 treningov :)

• 3 months later...
  • 1 month later...

uh me že dolgo ni blo na forumu vidm... :D nič nimam v planu. ta gokart k sm ga mel sem prodal, in mislm da ne bom kupil nič drugega ;) zakon se je vozt in vse, sam tolkrat kolkr sm se letos peljal...raje prodam pa naj se kdo drugi vozi, jst bom pa kej bolj pametnga kupil ;) mislim da sem bil v celem letu 5x na pisti...bom drugo leto raje fotkal na dirkah :D

• 5 months later...
  • 9 months later...